Circle yatırımıyla coin adeta patlama yaptı! 2 haftada %110 artış…

Kripto paralara olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Buna göre yeni açıklanan gelişmeler eşliğinde özellikle bazı coinlerde adeta patlama yaşanıyor.

Güncelleme:

Kripto paralara olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Buna göre yeni açıklanan gelişmeler eşliğinde özellikle bazı coinlerde adeta patlama yaşanıyor. Buna göre kriptoya olan ilginin arttığı bu günlerde bazı şirketlerin yatırım yaptığı coinlerde hızlı yükselişler görülebiliyor. İşte bunlardan bir tanesi de SEI coin.  SEI Network olarak bilinen SEI, Circle şirketi tarafından yapılan yatırımın ardından büyük bir patlama yaşadı. İşte detaylar…

Solana (SOL) ağının yeni rakibi olarak gösterilen SEI Network, giderek daha fazla yatırım almaya devam ediyor. Buna göre yeni katman 1 blockchain olması özelliği ile dikkat çeken SEI, gelişimini sürdürüyor. Üstelik bu gelişim esnasında büyük şirketlerden yatırım almaya da devam ediyor.

Circle, SEI için yatırım yaptı!

Stable Coin ihracatçısı olarak görülen Circle, SEI projesine yatırım yaptı. Bu yatırımın duyulması ile birlikte tokenin fiyatı bir anda arttı ve toplamda %110 yükselişe ulaştı. Daha önce 0,118 dolardan işlem gören coin bu haber ile birlikte 0,25 dolar seviyesine kadar yükselmeyi başardı. Bu ani yükseliş ile birlikte SEI token konusunda yatırımcının önünün açık olduğunu söyleyebiliriz. Yazıyı kaleme aldığımız sırada 0,22 $ seviyesinden işlem gören SEI, Solana ağının yeni rakibi olarak görülüyor.

Etiketler Kripto Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800