Çarpıcı Bitcoin tahmini! Ne kadar olacak?

Anthony Scaramucci, SkyBridge Capital'ın kurucusu olarak yaptığı açıklamada, Bitcoin'in gelecek yıl 170 bin doları aşabileceğini ifade etti.

Güncelleme:

SkyBridge Capital'ın kurucusu Anthony Scaramucci, pazartesi günü verdiği bir röportajda, Bitcoin'in fiyatının yeni listelenen borsa fonlarına olan talep ve nisan ayındaki yarılanma (halving) etkisiyle gelecek yıl 170 bin doları aşabileceğini belirtti. Bloomberg'de yer alan habere göre, Scaramucci, Davos'taki açıklamasında, "Eğer Bitcoin şu anda olduğu gibi yarıya indirilirse ve fiyat 45 bin dolar civarındaysa, 2025'in ortası ile sonu arasında 170 bin dolara ulaşacaktır" dedi.

Dünya Ekonomik Forumu'nun yıllık toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada ise Scaramucci, "Nisan ayındaki yarılanma gününde fiyat nerede olursa olsun, bunu dörtle çarpın ve önümüzdeki 18 ay içinde bu fiyata ulaşmasını bekleyin" şeklinde konuştu. Bitcoin'in fiyatı, geçen hafta ABD borsalarında işlem yapma onayı almasıyla spot Bitcoin ETF'lerinin etkisiyle 49 bin doların üzerine çıkmış, ancak daha sonra bu seviyeden 42 bin dolara gerilemişti.

Etiketler Bitcoin
Yorumlar
Kalan Karakter 800