Bitcoin'den tarihi düşüş: 2700 dolara kadar geriledi!

Lider kripto para birimi Bitcoin, bugün Binance platformunda beklenmedik bir düşüş yaşayarak 2.700 dolara geriledi. Bu ani ve sürpriz hareket, birçok yatırımcıyı hayrete düşürdü.

Güncelleme:

Hafta sonuna yaklaşırken, Bitcoin ve Ethereum'daki olumlu havanın etkisiyle kripto para piyasası genel olarak yükselme trendine girdi. Son 24 saat içinde Bitcoin, yüzde 3'lük değer artışıyla 27.300 dolara tırmanırken, Ethereum da 1.688 dolara kadar çıktı. Ancak, piyasadaki bu olumlu atmosferin ortasında, Binance'in Bitcoin vadeli işlemlerinde kısa süreliğine 2.700 dolarlık fiyat hareketi yaşanması yatırımcılar arasında endişeye yol açtı.

CEO'dan Açıklama Gecikmedi

Bu beklenmedik fiyat hareketinin hemen ardından Binance CEO'su Changpeng Zhao, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Zhao, yaşananın teknik bir hata olduğunu ve yeni eklenen kodlardan kaynaklandığını belirtti. Ayrıca, verilerin eski haline getirilerek sorunun giderileceğini ve bu işlemin 1-2 saat sürebileceğini ifade etti. Bu açıklamadan önce de, BTC/USDT grafiğinde bir problem olduğuna dair bilgilendirmede bulunmuştu. Öte yandan, bu teknik sorunun platformdaki API'ları etkilemediği belirtildi.

Bitcoin'den tarihi düşüş: 2700 dolara kadar geriledi! resim: 0

CEO Zhao, bunun sadece bir görünüm sorunu olduğunu, alım-satımların etkilenmeyeceğini belirtti

Yaşanan bu olayın belki de en sevindirici yanı, açık pozisyonda olan yatırımcıların, zarar durdurma ya da marj çağrısı gibi olumsuz bir durumla karşılaşmamış olmasıydı.

Etiketler Binance Bitcoin kripto cz
Yorumlar
Kalan Karakter 800