Bitcoin’den 2023 yılı rekoru geldi!

Uzun zamandır alternatif yatırım araçlarından bir tanesi olarak dikkat çeken Bitcoin, sonunda 2023 yılındaki en yüksek değerini görmeyi başardı.

Güncelleme:

Uzun zamandır alternatif yatırım araçlarından bir tanesi olarak dikkat çeken Bitcoin, sonunda 2023 yılındaki en yüksek değerini görmeyi başardı. Buna göre kripto paraların atası olarak karşımıza çıkan BTC, 2023 yılındaki rekorunu da kırmış oldu. Daha önce yıl içerisinde 38.450 doları gören BTC, bu sefer Aralık ayının ilk gününde bu rakamı geçmeyi başardı.

Bitcoin, 15.000 $ seviyelerinden başlayan yükselişle birlikte yeniden 38.450 $ seviyesini geçmeyi başardı. Ayı sezonuna girmişken boğa sezonunun başlama sinyali olarak belirlenen bu rakamın geçilmesi ise herkes tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Yatırımcıların ise şuan yüzleri gülüyor.

Bitcoin ETF onayı gelir mi?

Bitcoin yükselişini sürdürürken özellikle ETF onayına gözler çevrilmiş durumda. Buna göre BTC için öncelikli olarak dikkat çeken rakam ise 40.000 $ seviyesi. Bu rakamın üzerinde yapılacak olan kapanışların ardından BTC’nin 50.000 $ seviyesine göz kırpması bekleniyor. 50.000 $ geçildiğinde ise tarihi rekorların kırılması an meselesi olabilir. önündeki engelleri tek tek aşan BTC ise bu anlamda yeni rekorlara doğru kolunu çoktan uzatmış durumda.

Etiketler Bitcoin btc ETF
Yorumlar
Kalan Karakter 800