Bitcoin (BTC) FTX çöküşü ardından yükselmesine devam ediyor! O günden bugüne tam…

FTX borsasının çöküşü veya iflası ile birlikte başta Bitcoin olmak üzere çoğu kripto para neredeyse en dip seviyeleri gördü. Ancak görünen o ki aradan geçen aylar zarfında çöküşün etkisi de geçmeye başladı.

Güncelleme:

  FTX borsasının çöküşü veya iflası ile birlikte başta Bitcoin olmak üzere çoğu kripto para neredeyse en dip seviyeleri gördü. Ancak görünen o ki aradan geçen aylar zarfında çöküşün etkisi de geçmeye başladı. Çünkü şuanda en dip seviyelerden ortalama Bitcoin %70 daha yukarıda fiyatlandı.

Bitcoin (BTC) FTX çöküşü ardından yükselmesine devam ediyor! O günden bugüne tam… resim: 0

Coindesk, 2 Kasım 2022’de bir dizi haber yayınladı. Yayınlanan haberle birlikte FTX borsasının çöküşü de açığa çıkmış oldu. Hatta haber adeta bir mekanizmayı tetikledi ve tüm kanallar birden hareket ederek FTX borsası bir anda dipleri gördü. Bu anlamda lider kripto para birimi BTC’de çöküşün içerisinde yer aldı. Bitcoin o dönemden sonra 20.000 $ seviyelerinin altını gördü uzun süre de bu seviyeleri test etti. Ancak şuan 35.000 seviyelerinde seyrediyor. Yani ortalama %70 oranında daha fazla.

Bitcoin 35.000 $ seviyesini test ediyor

Yaklaşan halving ile birlikte Bitcoin şuanda 35.000 $ seviyesini test ediyor. Bu testlerle birlikte çoğu kişi Bitcoin’in yeni bir rekor kıracağını da iddia ediyor. Eğer ki iddialar doğruysa Bitcoin yarılanmanın tahmin edildiği zaman olan Nisan aylarına doğru 100.000 $ seviyelerine gelecek bile. Ancak bunun ne kadar gerçek olduğunu şuan kestirmenin imkanı yok.

Etiketler Bitcoin btc
Yorumlar
Kalan Karakter 800