Binance’ın yatırım yaptığı coin adeta kanatlarını açtı! %400 yükseliş!

Kripto para dönemi yeniden mi başlıyor? Mevcut piyasada kripto paralara yönelik olarak yapılan işlemlerin sayısı ve hacmi artarken boğa sezonunun en büyük işaretçisi olarak bazı belirtilerin geldiği görülüyor.

Güncelleme:

Kripto para dönemi yeniden mi başlıyor? Mevcut piyasada kripto paralara yönelik olarak yapılan işlemlerin sayısı ve hacmi artarken boğa sezonunun en büyük işaretçisi olarak bazı belirtilerin geldiği görülüyor. Buna göre Bitcoin başta olmak üzere bazı kripto paralara yönelik olarak açıklamalarda dikkat çekiyor. Dünyanın en büyük işlem hacmine sahip olan borsası Binance’te bu dönemde sık sık açıklamalar yapmaktan geri durmuyor. Son olarak yaptığı açıklamada ise o coine tam %400 değer kazandırdı.

Kripto para egemenliği yeniden başlıyor. Buna göre kripto paralara yönelik olarak yapılan açıklamalar ile birlikte bazı kripto paralarda ciddi yükselişlerin yeniden görülmeye başladığı konuşuluyor. Buna göre Binance tarafından yapılan açıklama sonrasında Super coin adeta patlama yaşadı. İşte detaylar…

Binance açıkladı, coin tam %400 değer kazandı!

Binance genellikle hafta sonu açıklama yapmaz. Ancak yaptığı bu açıklama ile birlikte dikkatleri üzerine çekti. Buna göre yapılan açıklamada Super coin için vadeli işlemlerin başlayacağı duyuruldu. Bu haberin ardından 0.125 $ değerinde olan token bir anda zirve yaparak 0.51 $ seviyesini gördü. Yazıyı kaleme aldığımız sırada ise 0,40 $ direncini test ediyor.

Etiketler Kripto Para Binance
Yorumlar
Kalan Karakter 800