Binance İngiltere faaliyetlerini durduruyor mu? Kritik karar açıklandı. Artık İngiltere'den müşteri.

Binance İngiltere faaliyetlerini durduruyor mu? Kritik karar açıklandı. Artık İngiltere'den müşteri almayacak mı?

Güncelleme:

Binance kritik kararı duyurdu. Artık İngiltere'den müşteri kabul etmeyecek. Dün akşam saatlerinden beri İngiltere'den yeni kayıt yapılmasına izin vermeyen Binance, bu durumu çözmek için yoğun bir çalışma içerisine girdi.

İngiltere, denizaşırı ülkeler için bazı düzenlemelere gitti. Özellikle dijital varlık firmaları üzerinde gidilen bu değişiklikte promosyonların düzenlenmesi kararını aldı. İşte bu nedenle Binance, İngiltere'den geçici bir süreliğine müşteri kabul etmeyi durdurmak zorunda kaldı.

Yasa 8 Ekim'den bu yana yürürlükte

İngiltere'nin Financial Conduct Authority'nin kripto varlık promosyonları kuralları ile ilgili yasası 8 Ekim'den bu yana yürürlükte. Binance ise o tarihten bu yana yaptığı değerlendirmeler sonucunda hızlı bir şekilde aksiyon alamadı. Dün akşam saatlerinden itibaren İngiltere'den müşteri kabul etmeyi durdurdu.

Binance İngiltere faaliyetlerini durduruyor mu? Kritik karar açıklandı. Artık İngiltere'den müşteri. resim: 0

Kural gereği Binance, kripto varlık promosyonları ile ilgili onay verecek bir firma arayışı içerisine girdi. Söz konusu firmayı bulmak için her yolu deneyen dünyanın önde gelen kripto para borsası, yakın zamanda tekrar müşteri kabulü yapmak için acele ediyor.

Kripto paralara olan ilgi özellikle yaklaşan yarılanma öncesinde bir hayli üst safhada bulunuyor. Özellikle şirketlerin kripto paralara olan ilgisinin arttığı bu dönemde gözler elbette kripto para borsalarına çevrilmiş durumda. İngiltere'de de 8 Ekim tarihi itibari ile yürürlüğe giren yasada bunun bariz bir örneği.

Etiketler Kripto Para Binance
Yorumlar
Kalan Karakter 800