Bilgisayar başında kripto para kazanabileceğiniz yöntemler

Pek çok kripto para 2 ay içerisinde 2 katı fiyatına çıktı bile. Peki, deyim yerindeyse oturduğunuz yerden kripto para kazanmak ister misiniz? İşte cevabı…

Güncelleme:

Son dönemde artan ilgi kripto paraların yeniden öne çıkmasına neden oldu. Özellikle 156 gün sonra gerçekleşmesi beklenen yarılanma ile birlikte kripto paralarda gözle görülür bir hareketlilik yaşanıyor. Pek çok kripto para 2 ay içerisinde 2 katı fiyatına çıktı bile. Peki, deyim yerindeyse oturduğunuz yerden kripto para kazanmak ister misiniz? İşte cevabı…

Bedava olan şeyler çoğu zaman daha tatlı olanlardan değerlidir. Buna nazaran kripto para konusunda gereken hassasiyet göze alındığında karşımıza oldukça ilginç kazanç yöntemleri çıkıyor. Peki bunlar neler?

Kripto para borsalarında hesap açmak

Çoğu kripto para borsası sadece hesap açıp onu onaylatmak karşılığında önemli miktarlarda ödüller veriyor. Yeni üye kazanmak için yapılan bu aktivitelere sizler de katılabilirsiniz.

Stake ederek kripto para kazanmak

Çoğu kripto parada stake edilebilmektedir. İşte stake işlemi ile birlikte kafanıza en çok yatan kripto parayı saklayabilir, kilitleyebilirsiniz. Bunun sonucunda belirtilen değer kadar kripto para kazanacaksınız.

Bilgisayar başında kripto para kazanabileceğiniz yöntemler resim: 0

Ücretsiz dağıtılan NFT’leri toplamak

Pek çok yeni başlayan proje ücretsiz bir şekilde NFT dağıtımı gerçekleştiriyor. Bu şekilde dağıtılan NFT’leri toplayarak da kazanç elde edebilirsiniz. Bunun için sıkı bir kripto para takipçisi olmak gerekir.

Öğren kazan programlarına katılmak

Kripto para borsalarındaki öğren – kazan bölümlerinde pek çok etkinlik düzenlenmekte. Her bir kripto para borsasındaki bu etkinliklere katılırsanız eğer o zaman ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.

Kripto para ödünç vererek kazanmak

DeFi ne demek duydunuz mu? İşte bu noktada kripto para ödünç vererek devrim niteliğinde bir kazanç elde edebilirsiniz. Hiç tanımadığınız birisine dahi borç verebilir ve bunun sonucunda paranızın güvende olduğundan DeFi teknolojileri sayesinde emin olabilirsiniz.

Airdrop’lara katılmak

Yeni pek çok proje airdrop veriyor. Bunun sonucunda da sizlere bedava yeni çıkan token dağıtıyor. Çoğu bunların bir işe yaramasa da arada çok ciddi projeler çıkabilmekte ve görülmemiş kazançlar yaşanabilmektedir.

Etiketler Bitcoin Kripto Para btc
Yorumlar
Kalan Karakter 800