ABD, 9 milyon dolarlık Tether’e el koydu! İşte el koyma gerekçesi

Amerika Birleşik Devletleri, sahip olduğu Bitcoinler ile dünyanın en büyük BTC zenginleri listesine girmeyi başardı.

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri, sahip olduğu Bitcoinler ile dünyanın en büyük BTC zenginleri listesine girmeyi başardı. Bununla birlikte operasyonlarına da devam eden söz konusu ülke, yine el koyduğu kripto paralar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Buna göre ABD, 9 milyon dolar değerindeki USDT’ye el koydu. İşte detaylar…

ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada dolandırıcı kişilere ait olduğu belirtilen 9 milyon dolar değerindeki Tether’e el koyuldu. ABD dolarına değerini sabitleyen ve tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılan Tether, dolandırıcıların olduğu gerekçesi ile ABD Adalet Bakanlığı tarafından el konuldu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada kara para ile ilgili operasyonların devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

ABD kripto parayla mücadelesini sürdürüyor

ABD Adalet Bakanlığı yaptığı açıklamada 225 milyon dolar değerindeki kripto paranın dondurulduğunu açıkladı. Bunun ardından gelen açıklamada ise 9 milyon dolar Tether’e de el konulduğu bilgisi paylaşıldı. ABD tarafından gelen art arda haberlerin ardından etkin bir dolandırıcılık senaryosunun sonlandırıldığı ve akabinde doğru şekilde kara para ile mücadele edildiği ortaya çıkartılmış oldu.

Etiketler Bitcoin btc ABD
Yorumlar
Kalan Karakter 800