34 milyar dolarlık varlık yönetimi yapan VanEck, Bitcoin alın çağrısı yaptı

VanEck, 34 milyar dolarlık varlık yönetimi altında Bitcoin çağrısı yaparak, borsa yatırım fonu başvurusunu vurguluyor.

Güncelleme:

VanEck, 34 milyar dolarlık varlık yönetimi altında Bitcoin çağrısı yaparak, borsa yatırım fonu başvurusunu vurguluyor. Şirketin ayni ödeme tercihi, dikkat çekerken SEC'nin 10 Ocak'a kadar başvuruları onaylaması bekleniyor. VanEck'in net ifadesi Bitcoin'e olan güveni ve kripto para piyasasındaki potansiyeli yansıtıyor.

34 milyar dolarlık varlık yönetimi yapan VanEck, Bitcoin alın çağrısı yaptı resim: 0

VanEck'in 34 milyar dolarlık varlık yönetimi altında, Bitcoin borsa yatırım fonu başvurusu kapsamında yapılan Bitcoin alın çağrısı dikkat çekiyor. SEC'nin, spot Bitcoin ETF başvurularını onaylama sürecindeki görüşmeler, Bloomberg Intelligence analistlerine göre, 10 Ocak'a kadar sonuçlanabilir. Şirket ayni ödeme yöntemini benimseyerek dikkat çekici bir tercihte bulundu.

VanEck bitcoin etf başvurusunda nakit yerine ayni ödeme yöntemini tercih ediyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) spot Bitcoin ETF başvurusunda bulunan VanEck, 34 milyar dolarlık varlık yönetimi altında "Bitcoin alın." çağrısı yaptı. Şirket, başvurusunu yıl sonuna kadar güncelledi ve nakit yerine ayni ödeme yöntemini tercih etti. Bloomberg Intelligence analistleri, başvuruların 10 Ocak'a kadar onaylanacağını öngörüyor.

Etiketler Bitcoin btc
Yorumlar
Kalan Karakter 800