2024 Antalya Hal Fiyatları - Bugünün Güncel Fiyatları

Antalya hal fiyatları listesi. 2024 Antalya hal fiyatları ne kadar? Antalya sebze hal fiyatları, Antalya meyve sebze hal fiyatları ne kadar? Bugünün güncel Antalya hal piyasası fiyatları...

Antalya Hal Fiyat Listesi 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Toptancı Hali Komisyonu'nun günlük olarak yayınladığı verilerden yararlanarak hazırlanan Antalya Hal fiyatları 2024 güncel listesi, meyve ve sebze fiyatlarını kapsar ve bu liste, siz değerli ziyaretçilerimizin ilgisine sunulmuştur.

Antalya Toptancı Hali, ülkemizin en önemli meyve sebze hallerinden biridir ve günlük olarak değişen fiyat verilerine kolay ve hızlı bir şekilde sitemiz üzerinden erişebilirsiniz. Ek olarak ülkemizin hemen hemen tüm bölgelerinde ki hal fiyatlarına da ulaşabilirsiniz. 

Bizler, sizler için Antalya Hal fiyatları 2024 günlük listesini hazırladık. Hal fiyatları, ülkemizdeki birçok meyve ve sebzelerin gönderildiği yer olan Antalya için büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle, Antalya Hal fiyat listesi günlük olarak güncellenmektedir ve sizlerin erişimine sunulmaktadır.

Antalya Hal fiyatları araması yaparak, birçok meyve ve sebzenin güncel fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz. İlk olarak, temel ürünlerin fiyat bilgilerini görüntüleyebilir, daha sonra ise meyve ve sebzelerin tüm fiyat detaylarına kolayca erişebilirsiniz.

Antalya Sebze Hal Fiyatları 2024

Ürün Ortalama Fiyat
Biber (Kapya) 35-57 TL
Biber Cin -
Kıl sivri biber -
Çarli biber 26-52 TL
Sivri biber 30-58 TL
Üç burun biber 35-60 TL 
Dolma biber 28-50 TL
Dereotu 4-7 TL
Domates 20-30 TL
Pembe Domates  20-34 TL
Domates Kokteyl 32-40 TL
Salatalık 10-20 TL
Silör

12-26 TL

                               

Antalya Meyve Hal Fiyatları 2024

Ürün Ortalama Fiyat 
Ananas 50-72 TL
Avakado 22 -30 TL
Ayva 25-50 TL
Elma 28 -33 TL
Greyfurt -
Ahududu -
Lime Limon -
Muz (Yerli) 27-35 TL
Portakal 15-18 TL

Antalya Günlük Hal Fiyatları

Antalya hal fiyatları, bölge piyasası için son derece önemlidir ve güncel fiyat bilgilerine erişmek her zaman kolay olmayabilir. Bu sebeple, otomatik olarak güncellenen bir tablo içeriği sunuyoruz. Böylece, Antalya halindeki günlük meyve ve sebze fiyatlarına kolayca erişebilirsiniz. Bu tablo, bölge çiftçilerinin ürünlerini satmak için belirlediği fiyatları içerecektir ve düzenli olarak güncellenecektir. Bu sayede, bölge halkı ve işletmeleri, Antalya halindeki güncel fiyatlar hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Antalya Hal Piyasası Ne Durumda? 

Antalya Hal Piyasası, Antalya'da bulunan ve çiftçilerin ürünlerini satışa sunabilecekleri bir ticaret merkezidir. Bu piyasada, meyve ve sebze gibi tarım ürünleri çeşitli satıcılar tarafından alınıp satılmaktadır. Ürünlerin fiyatları ise günlük olarak piyasa koşullarına bağlı olarak değişebilmektedir. Bu nedenle, piyasada alım satım yapacak kişilerin güncel fiyatları takip etmeleri önemlidir.

Ayrıca diğer Hal Fiyatlarına bakınız;

Kumluca Hal Fiyatları

Gazipaşa Hal Fiyatları

Serik Hal Fiyatları

Mersin Merkez Hal Fiyatları

Alanya Hal Fiyatları

İstanbul Hal Fiyatları

İzmir Hal Fiyatları

Ankara Hal Fiyatları

Tekeli Hal Fiyatları

Yorumlar
Kalan Karakter 800