%123 kazandırdı! Bitcoin’de görülmemiş yükseliş!

Bitcoin nihayet 40.000 $ seviyesini aşmayı başardı. Geriye dönük olarak baktığımızda sadece son 4 haftada %20 civarında kazandırdığını görüyoruz.

Güncelleme:

Bitcoin nihayet 40.000 $ seviyesini aşmayı başardı. Geriye dönük olarak baktığımızda sadece son 4 haftada %30 civarında kazandırdığını görüyoruz. Bu durum dahi kripto paralardaki hareketliliğin en büyük habercisi olarak karşımıza çıkıyor.

Son 19 ayın zirve noktalarını aşan Bitcoin boğa sezonuna girdi mi? Bunun en büyük habercisi aslında 40.000 $ seviyesinin aşılması oldu. Çünkü bu seviyeyi en son aştığı tarih dahi hatırlanmayacak kadar uzak. İşte bu noktada BTC için yeni bir boğa sezonu başladı diyebiliriz. Bunun yanında Bitcoin yakın zamanda daha fazla yükselebilir mi?

Altcoinler ne zaman yükselecek?

BTC yükselirken altcoinlerde genel olarak bir duraklama olur. Dominance bakımından tüm girdiyi alan BTC, yükselişine devam ederken altcoinler biraz bekler ardından dominance altcoinlere doğru kaymaya başlar. Para akışının altcoinlere gelmesi için BTC’nin biraz soluklanması gerekir. İşte bu noktada eğer ki 40.000 $ seviyesini yeni bir destek noktası yapabilirse Bitcoin o zaman altcoinlerde de bir hareketlilik görülebilir. Balinaların kar satışlarının görülebileceği 40.000 $ üstünde kalıcılık sağlanması çok önemli!

Elbette burada yazılanların hiçbirisi bir yatırım tavsiyesi içermez.

Etiketler Bitcoin btc
Yorumlar
Kalan Karakter 800