Yılın en büyük 2. Halka arzı geldi! Karın %50’si halka dağıtılacak!

Yılın en büyük 2. Halka arzı da Borsa İstanbul kapsamında yapılıyor. 13 – 14 – 15 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Kent GYO halka arzının büyüklüğü ise tam olarak 5.5 milyar TL olacak.

Güncelleme:

Yılın en büyük 2. Halka arzı da Borsa İstanbul kapsamında yapılıyor. 13 – 14 – 15 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Kent GYO halka arzının büyüklüğü ise tam olarak 5.5 milyar TL olacak. Yılın en büyük 2. Halka arzı olarak görülen bu halka arzda ise önemli detaylar ve açıklamalar bulunuyor. Avrupakent Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, diğer halka arzlardan farklarının ise karlarının yarısının temettü olarak halka dağıtılacağını duyurarak açıkladı.

Talep toplama tarihlerinin 13 – 15 Aralık tarihleri arasında olacağı ön görülürse eğer o zaman başvuruların kaçırılmaması gerekiyor. 2022 yılında 2.4 milyar TL, 2023 yılında 1 milyar TL kar elde eden şirketin 2023’ün 2. Yarısında ne kadar kar yapacağı merak konusu oldu.

Avrupa Kent GYO halka açılıyor!

5.5 milyar TL büyüklüğü ile en büyük halka arz olarak görülen Avrupa Kent GYO halka arzına başvurular başladı. Borsa İstanbul’da haftaya işlem görmesi beklenen bu halka arzın büyüklüğü ise oldukça iyi. Katılımlara göre kişi sayısına düşecek olan lot miktarının henüz netleşmediği görülürken şirketin %25’inin halka açılacağı görülüyor.

Etiketler halka arz Borsa
Yorumlar
Kalan Karakter 800