Limak Çimento borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak? Tarih belli oldu

Borsa İstanbul, Limak Çimento hisselerinin işlem görmeye başlayacağı tarih açıkladı. Peki Limak Çimento borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak? Limak Çimento hisse fiyatı ne kadar?

Güncelleme:

Borsa İstanbul, Limak Çimento hisselerinin işlem görmeye başlayacağı tarihe dair duyurusunu resmi olarak yayımladı. Geçtiğimiz hafta tamamlanan Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LMKDC) halka arzının sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaşılmıştı.

Limak Çimento ne zaman işlem görmeye başlayacak? 

Halka arzın ardından bireysel yatırımcılara 35-36 lot hisse dağıtımı gerçekleştirildi ve şimdi halka arzın işlem görmesi için geri sayım başladı. Buna göre, Borsa İstanbul A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, LMKDC hisseleri 22 Şubat 2024 tarihinden itibaren borsada işlem görmeye başlayacak.

Limak Çimento fiyatı ne kadar ? 

Limak Çimento, LMKDC.E kodu ile Yıldız Pazar'da 16.20 TL/pay fiyat ile işlem görecek. 

Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: 

“Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Şirket) 155.930.000 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 516.179.700 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi’nin 8’inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen Şirket payları 22/02/2024 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 16,20 TL/pay fiyat, “LMKDC.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir.”
 
 
 

Yorumlar
Kalan Karakter 800