Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı: Kimler işe alındı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personeli alımı ile ilgili sonuçları açıkladı. Yapılan bilgilendirmede Büro Operasyoneli, Destek Personeli (Temizlik) ve Psikolog alımı olacağının bilgisi yer aldı.

Güncelleme:

GSB personel alımı kapsamında Büro Personeli, Destek Personeli (Temizlik) ve Psikolog alımının yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan açıklamada 11 bin 455 kişiden, 6 bin 954 kişilik bölümün sonuçları web sitesinden öğrenilebiliyor. Sonuçları öğrenmek için isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr web sitesi üzerinden takip edilebiliyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli (Bakım-Onarım) alımı için Bakanlık tarafından yapılan bildiri içerisinde GSB sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı bilgisi yer aldı. GSB tarafından yapılan personel alımı açıklamasında 400 psikolog, 3 bin 259 destek personeli (temizlik), 3 bin 925 büro personeli, 879 destek personeli (bakım-onarım) ve 3 bin 622 koruma ve güvenlik görevlisi alınacağı bilgisi bulunuyor.

Personel alımı sonuçları açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya başlandı. GSB tarafından alım sonuçlarını bekleyen kişiler için bilgilendirmeler yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede alım sonuçlarını bekleyen kişiler için; Büro Personeli, Destek Personeli (Temizlik) ve Psikolog alım sonuçlarını açıkladı.

GSB personel alımı kapsamı içerisinde "2023 Yılı Sözleşmeli Psikolog, Büro Personeli ve Destek Personeli (Temizlik) Alımı" yerleştirme sonuçları görülebilecek. Yerleştirme sonuçları, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı/Kariyer Kapısı/ Başvurularım ve Değerlendirme Sonuçları kısmında görüntülenebilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı: Kimler işe alındı? resim: 0

Psikolog, büro personeli ve destek personeli (temizlik) pozisyonu için hangi belgeler gerekiyor?

GSB personel alımı için ilan edilen kontenjan sayısına girerek yerleştirilmiş ve atanmaya hak kazanmış asıl adayların belgeleri gerekli birimlere teslim etmesi gerekiyor. Psikolog pozisyonu için üniversitelerin lisans düzeyinde eğitim veren Psikoloji bölümü ile bu bölüme denkliği yükseköğretim kurulu tarafından kabul edilmiş bir bölümden mezun olmak gerekiyor.

Büro Personeli için İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümleri veya denkliği olan yükseköğretimden mezun olmak gerekiyor. Destek Personeli pozisyonu için ise Ortaöğretim öğrenim düzeyine sahip olduğunu belirten bir diplomaya sahip olmaları gerekiyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800