Ev, Arsa, Arazi Yatırımında Nelere Dikkat Edilmeli? Mert Başaran'dan Kritik Tavsiyeler

Ev fiyatları düşer mi? Ev alırken nelere dikkat edilmeli? Nereden ev almalı? Arsa, arazi yatırımı mı daha iyi yoksa ev alıp kiraya vermek mi? Gibi sıkça sorulan soruları Yatırım Danışmanı Mert Başaran 17 Temmuz 20.30'da Monay Sohbetlerinde yanıtlayacak.

Güncelleme:

Ev fiyatları düşer mi? Ev alırken nelere dikkat edilmeli? Nereden ev almalı? Arsa, arazi yatırımı mı daha iyi yoksa ev alıp kiraya vermek mi? Bu sorular, enflasyon döneminde elindeki para birikimini konut, arsa, arazi yatırımıyla değerlendirmek isteyen pek çok vatandaşın en merak ettiği konular arasında... Pek çok uzman yatırım danışmanı, geleneksel Türk yatırımının gayrimenkul üzerine kurgulandığının altını çiziyor; peki ev yatırımında dikkat edilecek önemli kriterler neler?


Ev, arsa, arazi almayı düşünenler dikkat!

Ev, arsa, arazi yatırımına ilişkin tüm bu soruların yanıtları, Monay cep telefonu uygulamasının Para Uzmanları ekibince her hafta Monaylı kullanıcılarla gerçekleştirilen online Monay Sohbetleri toplantısında masaya yatırılıyor...


17 Temmuz 2023 Pazartesi günü 20.30'da, 'Küçük İşler Büyük Özgürlükler: Para Kazanmanın Unutulmuş Sırları' adlı kitabın yazarı, Tasarruf ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran'ın konuk olacağı Monay Sohbeti'nde, Monaylı katılımcıların konut ve arsa, arazi yatırımına ilişkin merak ettikleri oturum gündeminin ana maddeleri olacak.


'Emlak Avcısı' Mert Başaran Monaylıların sorularını yanıtlayacak

Instagram'daki 1,5 milyon takipçisine her gün özellikle ev, dükkan, arsa vb uygun fiyatlı ve yatırıma
uygun olduğunu dile getirdiği pek çok yatırım seçeneğini paylaşarak, takipçilerine yatırım konusunda dikkat çeken bilgiler ve yönlendirmeler sunmasıyla da öne çıkan Mert Başaran, Monay Sohbetleri'nde şu konuları ele alacak:

  • Ev fiyatları düşer mi?
  • Doğru emlak yatırımı nasıl yapılır?
  • Arsa, arazi, konut yatırımında nelere dikkat edilmeli?
  • Ufak paralarla nasıl emlak yatırımı yapılır?
  • Eski ev mi yeni ev mi?
  • Kira getirisi için nasıl evler tercih edilmeli?
  • Arsa mı tarla mı?
  • Toprak zengini kavramı nerden geliyor?


Monay Sohbeti'ne Katılmak için Ne Yapmalı?

Parasını 'harcamak' yerine 'akıllıca kullananların', hedefi için biriktirenlerin ve parasının değerini yatırımla koruyanların adresi Monay mobil uygulamasında her hafta birbirinden önemli konu ve konuklarla gerçekleştirilen 'Monay Sohbeti'ne katılmak için Monay'ı indirerek üye olabilir ve her hafta finansalanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleşen Monay Sohbetleri'ne katılabilirsiniz!

Monay uygulamasını ücretsiz indirmek için tıklayın.


Toplantıya katılım linki Monay uygulamasından gönderilecek!

17 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30'da gerçekleşecek olan Monay Sohbeti'nin canlı yayın katılım linki, aynı gün içinde Monay uygulamasının mesajlaşma alanından link olarak gönderilecektir.
'Parasını yöneten hayatını yönetir' motivasyonuyla kullanıcılarına para konularıyla ilgili pek çok konuda çeşitli tüyolar ve bilgiler sunan Monay'ı Google Play ve App Store üzerinden indirebilirsiniz.


Mert Başaran Kimdir?

Arsa, arazi ve konut yatırım danışmanı Mert Başaran 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Ortaokul ve liseyi İstek Vakfı Bilge Kaan Koleji'nde burslu olarak okudu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. İş hayatında, DHL, Kuhne+Nagel, Arkas, Türk Telekom gibi firmalarda Satış Müdürlüğü yaptı. 15 yıldır arsa ve tarla konusunda yatırımcı olarak işlem yaparken, kurumsal hayatı bırakıp 2016 Yılında Remax ile çalışmaya başladı. Tamamen yatırımcı müşterileri ana odağına alan Başaran, devletin imar planlarını ve gelişme akslarını inceleyerek en çok prim yapacak bölgeleri bulup daha sonra o bölgelerdeki fırsat yerleri yatırımcılarına aldırmayı temel vizyonu olarak nitelendiriyor.

Etiketler Monay emlak
Yorumlar
Kalan Karakter 800