Beşiktaş, borsada yatırımcısını ihya etti!

Süper Lig’de bir türlü yüzü gülmeyen Beşiktaş, borsada yatırımcısını ihya etmeyi sürdürüyor. Buna göre Kara kartal, geçtiğimiz ay yaşadığı yükseliş ile tavan yapmayı bildi

Güncelleme:

Süper Lig’de bir türlü yüzü gülmeyen Beşiktaş, borsada yatırımcısını ihya etmeyi sürdürüyor. Buna göre Kara kartal, geçtiğimiz ay yaşadığı yükseliş ile tavan yapmayı bildi. Kasım ayını tam %15,9 oranında yükseliş ile tamamlayan Beşiktaş hisseleri de böylece yatırımcısını sevindirmeyi başardı.

Spor endeksi geçtiğimiz ay tam olarak %1,16 oranında değer kazandı. Bu değer kazanmayla birlikte yeni bir rekorda geldi. Spor endeksi 4.930,21 puan ile rekor kırmayı başardı. Bunun yanında spor şirketleri de elbette yeni rekorlarla birlikte karşımıza çıktı. Ancak en çok yükselen şirket Beşiktaş oldu. Yatırımcısının yüzünü güldüren Beşiktaş hisseleri, bu anlamda beklentileri karşılamış oldu.

Spor hisseleri uçuşa geçti! Beşiktaş kazandırdı!

Süper Lig’de kazandırmayan ve Avrupa kupalarından elenen Beşiktaş, bu kez borsada kazandırdı geçtiğimiz ay 58,50 ile tavana yolculuk yapan hisse rakipleri arasında en çok kazandıran hisse olmayı başardı. Bunun yanında Beşiktaş hisselerine olan ilgi devam ediyor. Özellikle Pazar günü yaşanan seçimden sonra Hasan Arat’ın başkanlık koltuğuna oturması Beşiktaş’ın hisselerinde nasıl bir değişiklik yapacak bunu da yakın zamanda görmüş olacağız.

Etiketler Beşiktaş Borsa
Yorumlar
Kalan Karakter 800