%1.29 faiz 60 ay vade! Konutta kaçırılmayacak teklif!

Konut ihtiyacı her geçen gün artmaya devam ederken vatandaşlar bu durumda konut alabilecekleri imkanları zorlamaya devam ediyor. Durum böyleyken Babacan Central’ dan sevindirici haber geldi. İşte o haberin detayları…

Güncelleme:

Konut ihtiyacı her geçen gün artmaya devam ederken vatandaşlar bu durumda konut alabilecekleri imkanları zorlamaya devam ediyor. Durum böyleyken Babacan Central’ dan sevindirici haber geldi.

2025 yılında haziran ayında başlanacak

Şirket, konut kredi faizlerinin yüzde 4’lere yükselmiş durudayken, banka kredisiz ve kefilsiz yüzde 1.29 faiz, 60 ay vade ve yüzde 30 peşinat imkanı sunuyor. Konut ihtiyacı her geçen gün artmaya devam ederken vatandaşlar bu durumda konut alabilecekleri imkanları zorlamaya devam ediyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara bir fırsat niteliğinde proje. 2002 yılından bu yana 4 binin üzerinde konutu alıcısıyla buluşturan Babacan Yapı’nın son yatırımı Babacan Central projesinde teslimlerin 2025 yılının haziran ayında başlaması öngörülüyor.

Proje 747 konut ve 57 ticari bölümden oluşuyor

Rezidans, ofis ve AVM’nin yer aldığı Babacan Central projesi; büyüklükleri 1+1’den 4+1’e kadar değişen 747 konut ve 57 ticari üniteden oluşuyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada projenin geniş peyzaj alanı ve deprem güvenliğini ön planda tutan inşaatı ile öne çıktığı belirtilirken, E-5’in hattına ve metrobüse komşu olduğu açıklandı. Konut sahibi olmak isteyen veya konuta yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için fırsat niteliğinde değerlendiriliyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800