Öğretmenlere 24 Kasım'a özel indirimler

Milli Eğitim Bakanlığı, işbirliği içinde bulunduğu kamu kurumlarıyla birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası boyunca özel indirimlerin sunulacağını duyurdu.

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 24-30 Kasım tarihleri arasında kutlanacak Öğretmenler Günü haftasında, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile ana hat trenlerinde öğretmenlere özel yüzde 50 indirim sunacak.

Bu indirimden, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okullarda görev yapan öğretmenler, ayrıca araştırma merkezleri ve yükseköğretim kurumlarında çalışan öğretim elemanları ile yurtdışında görev yapan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğretmenler de faydalanabilecek.
Öğretmenlerin indirimden yararlanabilmeleri için sadece kimlik kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

Ayrıca, 20-25 Kasım tarihleri arasında Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü, öğretmenlere özel olarak yurt içi gönderimlerde APS, kurye ve posta kargo hizmetlerinde yüzde 20 indirim sağlayacak.

4 ücretsiz bilet hakkı

Öğretmenler ayrıca, 24 Kasım'da Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne bağlı birçok ildeki devlet tiyatrolarının yerleşik sahnelerinden 4 ücretsiz bilet alabilecekler.

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü de Öğretmenler Günü ve haftası kapsamında, 23-26 Kasım tarihleri arasında "yayinsatis.diyanet.gov.tr" internet sitesi üzerinden yüzde 40 indirimli kitap kampanyası düzenleyecek. Bu kampanyada 150 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından karşılanacak.

Son olarak, Türk Hava Yolları da Öğretmenler Günü'nde, 20 Nisan 2024'e kadar Miles&Smiles üyesi öğretmenlere, eş ve çocuklarına yurt içi seyahatlerinde yüzde 20 indirim sunacak.

Etiketler İndirim öğretmen
Yorumlar
Kalan Karakter 800