Bu şartları taşıyan öğrenciler aylık 2.000 TL burs kazanıyorlar!

Klinisyen Veteriner Hekimler Derneği Burs Başvurusu şartlarını taşıyorsanız eğer sizler de aylık 2.000 TL burstan yararlanmaya hak kazanabilirsiniz.

Güncelleme:

Klinisyen Veteriner Hekimler Derneği Burs Başvurusu şartlarını taşıyorsanız eğer sizler de aylık 2.000 TL burstan yararlanmaya hak kazanabilirsiniz. Klinisyen Veteriner Hekimler Derneği (Klivet) tarafından verilen burs bu yılda devam ediyor. Öğrencilere 2023 – 2024 Eğitim Öğretim dönemi boyunca verilecek olan bursa son başvuru tarihi ise 30.11.2023.

Geleneksel olarak her yıl verdiği burslara Klivet bu yılda devam ediyor.  Geleceğin veterinerlerini yetiştirmek adına verilen burslarda bu yıl Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusu da yaşanacak. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi öğrencilerine verilen burs için bazı şartlar daha bulunmakta. İşte o şartlar…

2.000 TL burs için gereken şartlar…

Önceki yıllarda olduğu gibi bursu yine İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’nde okuyan kişiler alıyor. Bunun yanı sıra yönetim kurulu değerlendirmesine göre ihtiyaç duyulan öğrencilere verilen burs 2023 – 2024 yılında verilecektir. Son başvuru tarihi itibari ile 30.11.2023 tarihinin esas alındığı bu burs kapsamında sonuçlar 20.12.2023 tarihinde açıklanacaktır.

Bu şartları taşıyan öğrenciler aylık 2.000 TL burs kazanıyorlar! resim: 0

Bursa başvuru için gereken evrakların ulaştırılmasından sonra aklınıza takılan soruları da yine aşağıdaki mail adresine sorabilirsiniz. vetgoksu@gmail.com, mgkeser@yahoo.com mail adresleri ile iletişime geçerseniz eğer o zaman tüm sorularınız yanıtlanacaktır.

Etiketler Burs Eğitim
Yorumlar
Kalan Karakter 800