AÖF kayıt yenileme başlıyor! AÖF kayıt yenileme ücretleri ne kadar?

AÖF kayıt yenileme başlıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kayıt yenileme süreci yarın başlıyor. Peki, kayıt yenileme ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Güncelleme:

AÖF kayıt yenileme başlıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kayıt yenileme süreci yarın başlıyor. 2 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak olan kayıt yenileme işlemlerinden sonra öğrenciler AÖF kaydını tamamlamış olacaklar. Peki, kayıt yenileme ücretleri ne kadar?

Üniversiteye gitmeyi istemeyenler, vakti olmayanlar, dışarıdan okumak isteyen bildiğiniz gibi Açık Öğretim Fakültelerine kayıt yaptırıyorlar. İşte bundan itibaren üniversiteli olan gençler her yıl kayıtlarını yeni dersler seçerek yeniliyorlar. Bu yıl için de bu süreç 2 Ekim pazartesi günü başlayarak 16 Ekim pazartesi günü tamamlanacak. Kayıt ücretleri ise belirlenen bankalara yatırılabilecek.

AÖF kayıt yenileme başlıyor! AÖF kayıt yenileme ücretleri ne kadar? resim: 0

2 Ekim saat 10:00 itibari ile başlayacak olan kayıt süreci 16 Ekim 22:00'da tamamlanacak. Kayıt yenilemek isteyen öğrencilerin bu tarihler arasında ücretlerini de yatırarak ders seçimlerini tamamlaması gerekmektedir. İkinci üniversite için kayıt yaptıracak olan adayların ise son kayıt tarihleri yine 16 Ekim'dir. Bu tarihten sonra kayıt yaptırılamamaktadır.

AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

AÖF kayıt ücretleri 1.180 TL - 2.080 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Bu değişkenlikler ise okuyacağınız bölüme göre düzenlenmiştir. Kayıt yenileme sürecinde ise öğrenciler seçtikleri kredi miktarı kadar ücret ödemektedir.

Etiketler aöf
Yorumlar
Kalan Karakter 800