Netflix belgeseli ‘Para Dersleri’ni izlediniz mi?

Netflix belgesel filmi ‘Para Dersleri’nden öğrenebileceğiniz bütçe yapma, harcamaları kontrol etme, para biriktirme ve yatırım yapma ipuçları!

Orijinal ismiyle Get Smart with Money, 6 Eylül 2022'de gösterime girdi.

Belgeselde, paranın seçimlerimizi, hangi evde oturup hangi arabaya bineceğimizi, çocuklarımızı hangi okula göndereceğimizi kısaca hayatımızın her yönünü etkilediğine değiniliyor. Bu yüzden, parayı nasıl kullanacağımızı ve doğru şekilde harcayacağımızı tam olarak bilmemiz gerekiyor. Para yönetimi hepimize okulda öğretilmesi gereken bir şey. 

Bu belgesel filminde, finans uzmanları daha az harcama ve daha fazla tasarruf etme konusundaki en önemli ipuçlarını paylaşıyor ve farklı geçmişlerden gelen insanlara para endişeleri ve sorunları konusunda yardımcı oluyorlar. Size sadece nasıl çalışacağınızı ve parayı nasıl anlayacağınızı öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda odağınızı nasıl değiştireceğinizi ve yaşam tarzınızı nasıl değiştireceğinizi de gösteriyorlar. Bu tek seferlik bir çözüm değil, daha fazla finansal özgürlük olmak için uygulayabileceğiniz birçok şey var.

Para Dersleri, nasıl tasarruf ve yatırım yapılacağına dair temel ipuçlarıyla bireysel vakaları ele alıyor. Uzmanlar uyumlu, izlemesi ve dinlemesi kolay. İnsanların hayatlarına pozitif enerji ve finansal bütünlük getirmek istedikleri çok açık. 

Belgesel, bize ne kadar paranız olursa olsun, herkesin harcamalarında yardıma ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

Program, her 5 Amerikalıdan 1'inin sağlık hizmetini karşılayamadığı, ABD'deki hanelerin yüzde 44'ünün Covid sırasında gelir kaybettiği ve harcama seçimlerinizin günlük hayatınızı nasıl etkileyebileceği gibi verilerle besleniyor. 

Bu belgesel filmin tamamı bilgilendirmek, güven inşa etmek ve insanların finansal durumlarını ve bunu nasıl iyileştirebileceklerini anlamalarına yardımcı olmakla ilgili. Alıp kendi hayatınıza uyarlayabileceğiniz ve uygulayabileceğiniz ipuçları ve püf noktaları bulacaksınız. 

İyi seyirler!

Etiketler Netflix
Yorumlar
Kalan Karakter 800