Onu Unutabildin mi? Testi - Hadi Gel Unutabilmiş Misin Görelim!

Bir insanın hayatından diğerini tamamen silmek, kolay bir iş değildir. Belki de bu yeni tecrübeler, eski izleri önemsememize yardımcı olur. Sence, sen onu unutabildin mi?

Güncelleme:

Unutmak istediğimiz bir insanın hayatımızdan tamamen silinmesi kolay bir iş değildir. Fakat zamanla, kendimize zaman ayırdığımız ve yeni şeyler keşfettiğimizde, hayatımızda yeni yerler edinebiliriz. Bu yeni tecrübeler bize hem eski izlerimizi önemsememe hem de hayatımızda yeni bir sayfa açma şansı verir.

Bir insanın hayatımızdan silinmesi, birçok duygu ve düşüncenin de beraberinde silinmesini gerektirir. Ancak, zamanla bu izleri tamamen yok etmek yerine, onları kabullenip yeni deneyimlerle birleştirerek hayatımızda yeni bir yol çizebiliriz. Bu yol, belki de eski izlerin bize öğrettiklerini kullanarak daha güçlü ve daha bilge bir insan olmamıza yardımcı olacaktır.

Aslında, unutmak birçok durumda mümkün olmayabilir, ancak zamanla o insanın etkisi azalabilir ve hayatımızda yeni şeylerin yerini alabilir. Önemli olan, kendimize zaman tanıyarak bu süreci yönetmek ve hayatımızda yeni bir başlangıç yapmak için gerekli adımları atmaktır. Sonuçta, hayatımızda her şey değişir ve biz de değişmeliyiz.

1.

Öncelikle Cinsiyetiniz?

Erkek

Kadın

2.

Yaşınız?

18 Yaş Altı

18-25

26-35

36-45

46+

3.

Hadi ilk önemli soru: Unutmak istediğine emin misin?

Evet

Hayır

4.

Onu düşündüğünde aklına ilk olarak neler geliyor?

Güzel anılarımız

Kötü Anılarımız

Hiç bir şey

5.

Ona dair her şeyi sildin mi?

Evet, her şeyi sildim!

Telefon numarası hala var

Ortak arkadaşlarımızdan dolayı her şey diyemem

Henüz fotoğrafları silmedim

Anılarımı saklıyorum

6.

Ondan sonra hayatına başka kimse girdi mi?

Kimse girmedi

Deniyorum ama olmuyor

Flörtüm oldu

Sevgilim oldu

7.

Onu ne sıklıkla düşünüyorsun?

Onu hatırlatan bir şey olduğunda

Boşluğa düştüğümde

Çok nadiren düşünüyorum

8.

Son olarak hayatından memnun musun?

Evet

Hayır

Test tamamlandı

Ohoo Onu Çoktan Unutmuşsun! 

Bir insanı hayatımızdan çıkarmak, kolay bir iş değildir. Ancak zamanla, kendimize zaman ayırarak ve hayatımıza yeni şeyler katarak, o kişinin izlerini hayatımızdan silmek mümkün olabilir. Ben de uzun bir süre önce birini hayatımdan çıkardım ve artık onunla ilgili hiçbir iz bırakmadım.

Unutmak için, zorlu yollardan geçtim ve birçok zorluğun üstesinden geldim. Ancak sonunda başardım ve hayatımda birçok şeyin değişmesi gerektiğini fark ettim. Onsuz yaşayamayacağımı düşündüğüm her anı hatırladığımda, aslında ondan kurtulmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu anlıyorum.

Unutmak için çok çabaladım ve sonunda hayatımda bir şeylerin değişmesi gerektiğine karar verdim. Bu nedenle, sana zarar veren insanlar ve duygularla başladım değişime. Kendime yaptığım en büyük iyilik, belki de bu oldu. Şimdi, bazı insanları güzel anılarla hatırlamak istiyorum ve onlarla yaşadığım deneyimlerin bana neler kattığını düşünmek istiyorum.

İlişkiler, iyi veya kötü şekilde sonuçlanabilir, ancak bunun kişinin kötü biri olduğu anlamına gelmediğini anladım. Herkes, isteyerek sevdiği birini üzemez ve hayatında büyük yaralar açmaz. Ben de bu bilinçle hareket ediyorum ve artık, karşımdaki kişinin canımı yakmak istediğine inanmıyorum.

Şimdi, unuttuğum ve kendime yeni bir sayfa açtığım hayatımda daha mutluyum ve artık tek başıma başarılara imza atmanın keyfini çıkarıyorum. Unutmak zor bir süreç olsa da, zamanla hayatımıza yeni şeyler katıp, kendimize yeni hedefler belirleyerek, eski izleri silmek mümkün olabilir.

Test tamamlandı

Ne Yazık ki Sen Onu Unutamamışsın! 

Unutmak istediğin birini hala hayatında taşıdığını fark ediyorum. Belki de yıllarını verdiğin, acısını çektiğin bir ilişki oldu bu. O kişiye hayatında kocaman bir yer ayırdın ve kendini ona adadın. Ancak, şimdi yeniden onsuz başlamak veya onsuz devam etmeye çalışmak senin için çok zor görünüyor.

Eski alışkanlıklarını, hislerini bir kenara bırakıp, onu unutmak için çaba harcaman gerektiğini biliyorsun, ancak bunu yapmak kolay değil. Hala onu hatırlatan şeylerin seni etrafında sardığını hissediyorsun. Belki de artık unutmak için çaba harcamıyorsun bile. Bu durumda, aslında onu unutmadığını ve hala seninle yaşamaya devam ettiğini kabul etmek senin için daha iyi olabilir.

Şimdi fark etmen gereken şeyler var. Bir şeyleri bırakman, geçmişi geride bırakman gerektiğini biliyorsun. Özlüyor, belki de eski günlere dönmek istiyorsun, ama bunlarla baş edebildiğin zaman, aslında bir şeylerin azaldığını fark edeceksin. İçinde büyüttüğün acı, şu an sana zarar veriyor. Biten, giden şeylerin ardından bir süre üzülürüz ve belki yıpranırız, ama unuttuktan sonra eskisinden daha iyi olduğumuzu görürüz.

Belki de hala onu seviyorsun ve onunla geçirdiğin zamanlara özlem duyuyorsun. Ancak, artık hayatına devam etmen ve yeni şeyler keşfetmen gerekiyor. Gelecekteki fırsatları kaçırmamak için, geçmişteki acıları geride bırakman gerekiyor. Hayat, değişim ve gelişim için bir fırsattır ve sen de bu fırsatı değerlendirmeli ve ileriye bakmalısın.

Yorumlar
Kalan Karakter 800