YouTube Premium abonelerine müjde: Yeni özellikler geliyor!

YouTube Premium’a yeni özellikler geliyor. Açıklanan özelliklere göre, Apple’ın SharePlay özelliği ile kullanıcılara FaceTime üzerinden videoları birlikte izleme desteği ve mobil cihazlarda izleme sırasını yönetmek için ek kontroller sunulacak.

Güncelleme:

YouTube Premium, aylık 29,99 TL’lik reklamsız YouTube sürümüne yeni özellikler geliyor. Bu özellikler arasında, cihazlar arasında kaldığınız yerden video izlemeye devam etme ve çevrimdışı erişim için önerilen videoları otomatik olarak kaydetme, özelliği de bulunuyor.

YouTube hangi özellikler geldi?

  • YouTube, önümüzdeki haftalarda iOS ve ardından web üzerinde Premium abonelerine 1080p HD video kalitesinin geliştirilmiş bir versiyonunu sunmaya başlayacak. Tüm YouTube kullanıcılarına 1080p erişimi sağlanırken, geliştirilmiş 1080p kalite ayarı, spor ve oyun gibi çok ayrıntılı ve hareketli videoların “çok net ve keskin” görünmesine olanak tanıyacak.
  • 2021’de Apple’ın Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda tanıtılan Apple’ın SharePlay desteği olacak. Diğer video hizmetleri SharePlay’i uzun süredir desteklerken, YouTube sadece ücretli abonelerin ortak izleme özelliğini kullanmasına izin verecek.
  • Premium kullanıcılar, bugünden itibaren telefon ve tabletlerde izlerken videoları izleme sıralarına ekleyebilecek. YouTube’un ücretsiz kullanıcıları, videoları çalma listelerine, “Daha Sonra İzle” gibi özelliklere kaydedebilirken, izleme sırasına ekleme, kullanıcıların mevcut izleme oturumları sırasında bir sonraki videonun ne olacağını kontrol etmelerine imkan tanıyor.

Bu özellikler, reklamsız izlemenin yanı sıra, ekran kilitliyken izleme için arka plan oynatma, çevrimdışı indirmeler ve YouTube Müzik Premium erişimi gibi diğer YouTube Premium özelliklerine katılıyor.

Etiketler Youtube
Yorumlar
Kalan Karakter 800