Xiaomi satış rekorları kırarak ilerliyor! 1 milyon barajı şimdiden geçildi!

Xiaomi serisinin son model telefonu olan Xiaomi 14 kısa bir süre önce satışa sunuldu. Satış rakamının daha şimdiden rekorlar kırarak ilerlemesi ise teknoloji devinde moralleri yerine getirdi.

Güncelleme:

Xiaomi serisinin son model telefonu olan Xiaomi 14 kısa bir süre önce satışa sunuldu. Satış rakamının daha şimdiden rekorlar kırarak ilerlemesi ise teknoloji devinde moralleri yerine getirdi. Çıkışından kısa bir süre sonra 1 milyon adet satışı geçen Xiaomi, üretim kapasitesini artırma kararı aldı.

Talep ile arz dengesini kuramadıklarını itiraf eden CEO Jei Jun ise bu kadar satış rakamını beklemediklerinin altını çizdi. Bu nedenle siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını ifade etti. Hatta global satışa çıkılmasının da bu nedenle biraz daha gecikebileceğini belirtti.

Xiaomi 14 şok satışlar ile gündemde

Geçtiğimiz günlerce teknoloji devi tarafından yapılan açıklamada ilk 4 saat içerisinde tüm telefonların satıldığının ifade edilmesi üzerinden henüz daha çok geçmeden satış rakamlarının 1 milyonu geçtiği açıklandı. 1 milyon adet Xiaomi 14 ve 14 Pro satıldığını ifade eden yetkililer, bu rakamları kendilerinin de beklemediğini belirtti.

Bu anlamda yeni bir tedarik sorunu ortaya çıkabileceği belirtilirken normalde global satışa çıkmak istedikleri tarihin değişebileceği belirtildi. Görünüşe göre birkaç hafta veya birkaç ay bu tarihte sarkmalar görülebilir. Xiaomi şuanda iç pazardaki talebe yetişmeye çalışıyor.

Etiketler telefon Xiaomi
Yorumlar
Kalan Karakter 800