Twitter’dan para kazanma herkese açıldı! Nasıl kazanılır?

Elon Musk’ın yaptığı açıklamaya göre, Twitter para kazanma özelliği tüm dünyada ve tüm kullanıcılara erişime açıldı. Peki Twitter’dan nasıl para kazanılır?

Güncelleme:

Twitter, içerik oluşturucuların platformdaki paylaşımlarından para kazanmalarını sağlayacak girişimi başlattı. Buna göre, bir kullanıcıya abone olan kişiler ise oluşturucunun özel içeriğine erişim hakkı kazanacak. Bu içeriğin tweet, fotoğraf veya video olabileceğini belirtmek gerekiyor. Elon Musk, özelliğin artık tüm dünyada aktif edildiğini açıkladı.

Twitter’dan nasıl para kazanılır?

Twitter, platformdaki ödemeler için Stripe ile iş birliği yaptı. 50 dolardan itibaren para kazanmaya başlayacak olan hesap sahipleri, 50 bin dolara kadar olan gelirlerde yüzde 97’ye varan ödemeler alacak. Ayrıca abonelik hizmetleri iade edilemeyecek ve aylık olarak otomatik yenilenecek. Musk, Blue’nun ve reklamların şirket için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi.

Blusky uygulaması

Ayrıca, Twitter kurucusu Jack Dorsey, geçtiğimiz ay Twitter benzeri yeni uygulamasını kullanıma açtı. Davetiye koduyla giriş yapılabilen Bluesky, iPhone’da dikkat çeken bir indirme sayısına ulaştı. Son rapor, Bluesky’in 245 binden fazla iPhone kullanıcısı tarafından indirildiğini gösterdi.

Etiketler Elon Musk Twitter
Yorumlar
Kalan Karakter 800