Reels videolarını nasıl indirebilirsiniz? Adam Mosseri açıkladı!

Instagram’ın patronu Adam Mosseri reels videolarını nasıl indirebileceğinizi açıkladı.

Güncelleme:

Instagram’ın patronu Adam Mosseri reels videolarını nasıl indirebileceğinizi açıkladı. Haziran ayından beri ABD’de kullanılan bu özellik artık tüm dünyada aktif olacak. Ancak videoları indirmek için bir şartı yerine getirmeniz gerekiyor. İşte o şart…

Kullanıcıların herkese açık olan reels videolarını indirmek için kullanacağı özellik yakında tüm dünyaya geliyor. Bu özelliğin uzun süredir ABD’de aktif olarak kullanıldığını söyleyen Mosseri, artık tüm dünyada tek bir şartı taşıyan kişiler tarafından kullanılabileceğini söyledi. Ancak öyle ki isterseniz bir tuş sayesinde reels videolarınızın indirilmemesini de sağlayabilirsiniz. Bu konuda özgür olacaksınız.

Reels videoları nasıl indirilir?

ABD bazında Beta sürümü çerçevesinde test edilen reels videoları indirme işlemi artık tüm dünyada uygulanacak. Bununla ilgili açıklamalar yapan Adam Mosseri, dikkat çeken detayları da paylaştı. Kullanıcılar, videolarını indirtmeyi veya indirtmemeyi seçebilecek. TikTok’ta olduğu gibi videolarda indirme ve paylaşma düğmesi olacak. İsteyen kullanıcılar indirme seçeneğini video ayarlarından kapatabilecek. Bu özellik açık olduğunda ise kullanıcılar artık videoları indirebilecek.

Özellikle beğendiği videoları indirmek isteyen kullanıcılar için harika bir çözüm olan bu özellik sayesinde beğendiğiniz videoları kolayca telefonlarınıza indirebileceksiniz.

Etiketler Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800