Merakla beklenen ucuz iPhone SE 4'ün özellikleri belli oldu! Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Herkesin büyük bir heyecanla beklediği ekonomik iPhone modeli iPhone SE 4 hakkında son detaylar gelmeye devam ediyor. İşte, Apple'ın bütçe dostu yaklaşımıyla piyasaya sürdüğü bu cihaz hakkında detaylar...

Güncelleme:

iPhone SE serisi, ilk çıktığı andan itibaren herkesin ilgisini çeken bir cihaz serisi oldu. Kullanıcılar, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir cihaz almak istediklerinde karşılarına çıkan ilk iPhone modellerinden biri olan SE serisi, yeni versiyonuyla da merak uyandırmaya devam ediyor. Özellikle hayal kırıklığı yaratan SE 3 modelinden sonra bu ilgi daha da arttı.

İlk iPhone SE modeli, iPhone 7 serisinden biraz önce, 1 Nisan 2016 tarihinde tanıtıldı. O dönem, iPhone 5 kasası ve iPhone 6 işlemcisiyle dikkatleri çeken SE, birçok kullanıcı için "ucuza iPhone" sloganıyla samimi bir seçenek olarak görüldü. Çıkış döneminde trend olmasa da, bilinen bir cihazdı ve birçok kullanıcı cihazı merakla inceledi. Daha sonra 2020 yılında serinin 2. cihazı olan SE 2 piyasaya sürüldü. Bu cihaz, iPhone 8 kasasına sahip olmasına rağmen iPhone 11 işlemcisi kullanmasıyla dikkatleri çekti. Ancak eski nesil Touch ID, ana tuş, küçük ekran ve sorunlu bir batarya gibi unsurlara sahip olması, başlangıçta mutlu olan kullanıcıları zamanla hayal kırıklığına uğrattı ve erken cihaz değişikliğine yöneltti. 2 yıl sonra piyasaya çıkan SE 3 ise neredeyse her şeyin aynı olduğu bir hayal kırıklığına neden oldu.

Merakla beklenen ucuz iPhone SE 4'ün özellikleri belli oldu! Türkiye fiyatı ne kadar olacak?  resim: 0

iPhone SE 4 özellikleri neler?

Şimdi, bu yeni modelin çıkışına yönelik beklentiler yükselmiş durumda. Kullanıcılar, yeni SE modelinde iPhone 14 serisinden ve hatta iPhone 15 serisinden bazı özellikleri bekliyorlar. Yeni modelin özellikleri, Anthony adlı bir Twitter hesabı aracılığıyla paylaşıldı.

  • 5.4 inch FHD+ Oled Display
  • A16 bionic
  • 12mp camera
  • 2227mah battery
  • 4gb ram & 128/256gb storage
  • Face ID

iPhone SE 4 fiyatı ne kadar olacak?

Paylaşımda yer alan bilgiye göre, iPhone SE 4'ün fiyatı 449 dolar olarak belirlenmiş. Türkiye'de ise bu cihazın fiyatı 12 bin TL + vergiler olarak hesaplandı. Bu da yaklaşık olarak 25 bin ile 35 bin TL arasında değişen bir fiyatı temsil ediyor.
 

Etiketler Apple iPhone
Yorumlar
Kalan Karakter 800