Marvel’s Spider-Man 2 geliyor! İşte oyun hakkında ilk bilgiler...

Sony, Insomniac Games'in PlayStation 5'e özel Marvel’s Spider-Man 2 oyunundan görüntü paylaştı. Bu oyun, 2018'de çıkan aksiyon-macera oyunu Marvel’s Spider-Man'in doğrudan devamı ve 2020'de çıkan Spider-Man: Miles Morales'i de içeren serinin üçüncü oyunu olma özelliğini taşıyor.

Güncelleme:

Marvel’s Spider-Man 2'de 65'ten fazla farklı kostüm seçeneği bulunacak. Yeni oynanış fragmanında, oyunun güncellenmiş ilerleme sisteminin işleyişini ve PS5'in hızlı SSD'sinin sayesinde Miles Morales ile Peter Parker arasında hızlı geçiş yapmanın mümkün olacağını görüyoruz. Oyunda ayrıca, önceki versiyonlardan farklı olarak 65'ten fazla farklı kostüm bulunacak ve yeni kostüm sistemiyle bu kostümleri giyme şeklinin 200'den fazla farklı yolu olacak.

Insomniac Games, kostümlerin Örümcek Adam'ın geçmiş çizgi romanlarda, filmlerde, TV şovlarında ve diğer medya platformlarında giydiği kostümlere dayandığını belirtiyor. PlayStation, mayıs gösteriminde önceki oyunlara kıyasla daha fazla ilerleme kaydettiklerini ve daha gerçekçi bir ağ atış sistemi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Yeni Marvel’s Spider Man 2 oyununun bir dizi yenilikle birlikte geleceği kesin.

Yaklaşan devam oyununda oyuncular, siyah ortakyaşam kostümünü giyen Peter Parker ve Miles Morales'i kontrol ederek daha önce görülmemiş yetenekler elde edecekler. Bu karakterlerle, kötü adamların, örneğin Avcı Kraven ve sıvı uzaylı Venom'un üstesinden gelmeye çalışacaklar.

Marvel’s Spider Man 2 ne zaman çıkacak?

Venom, yaratıcı yönetmen Bryan Intihar tarafından tanımlandığı gibi, Peter Parker'a adeta bir parazit gibi bulaşmış durumda. Intihar, haziran ayında yaptığı bir röportajda "Ortak yaşam teması nedeniyle oyunda bağımlılık temalarının özellikle belirgin olduğunu" ifade etti. "Bu bağımlılık temalarına odaklanmak, bir kişinin kişiliğini ve çevresindeki insanları nasıl etkileyebileceğini, bu durumun sadece Peter'ı değil, aynı zamanda ona yakın olanları da nasıl etkilediğini göstermek istiyoruz."

Marvel’s Spider Man 2, 20 Ekim'de piyasaya sürülecek.

Etiketler Film
Yorumlar
Kalan Karakter 800