iOS 17.1 ne zaman geliyor? Tarih belli oldu!

Apple'ın iOS 17.1 güncellemesini yayınlayacağı tarih belli oldu. İşte merakla beklenen o tarih...

Fransa Ulusal Frekans Ajansı (ANFR)'nın raporlarına göre, Apple'ın bir sonraki iOS güncellemesi olan iOS 17.1'in 24 Ekim'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni iOS 17.1 sürümü, iPhone 12'nin radyasyon seviyelerini düşürmeye yönelik hassas ayarlar içerecek. Aynı zamanda iPhone 15 Pro modellerine özel değişikliklerle birlikte bazı küçük yenilikler sunacak.

Bu güncelleme aynı zamanda iPhone 12'nin SAR (Specific Absorption Rate) sorununu çözecek. Hatırlanacağı üzere Fransa, Eylül ayında Apple'a, iPhone 12 satışlarını durdurma ve telefonu Avrupa elektromanyetik radyasyon standartlarına uygun hale getirme emrini vermişti. Apple'a göre ANFR, iPhone 12'nin SAR değerini hesaplarken iPhone'lardaki vücut dışı tespit mekanizmasını göz ardı etti ve bu nedenle test sonuçları yanlış çıktı. Apple, iPhone 12'nin kullanımının her zaman güvenli olduğunu belirtti, ancak yine de bir güncelleme yayınlayacak.

Birçok yeni özellik gelecek

iOS 17.1 güncellemesi ayrıca, Apple Müzik favoriler sistemini, internet üzerinden AirDrop desteğini, Cüzdan uygulamasında banka ve kredi kartı bakiyesini görmek için yeni seçenekleri ve iPhone 15 Pro'larında Eylem düğmesinde değişiklikleri gibi pek çok yeni özellik getirecek.

Etiketler iPhone Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800