Instagram’da şok özellik! Artık reels ve hikayeler…

Instagram kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Şimdi de reels ve hikayeler bölümünde yaptığı değişiklik ile kullanıcılarını şok etti. İşte detaylar…

Güncelleme:

Instagram, yakında reels ve hikayeler kısmında çıkartma yapılmasına olanak verecek olan geliştirmeyi test etmeye başladı. Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram geçen sene Apple tarafından duyurulan özelliği reels ve hikayeler bölümüne taşımayı amaçlıyor.

Instagram CEO’su Adam Mosseri tarafından açıklanan bu geliştirme uygulamanın yeni özelliğini de gözler önüne serdi. Açıklamaya göre bahsi geçen geliştirme fotoğrafların arka plandan ayrılması veya reel, hikayeler kısmına yerleştirmeye olanak verecek. Özellikle sosyal medyada sıklıkla paylaşım yapan kişiler için bu özellik son derece heyecan verici.

Instagram’da çıkartma dönemi başlıyor!

Instagram, sadece telefonda kayıtlı olan resimlerde değil aynı zamanda uygun olarak sunulan diğer fotoğraflarda da çıkartma uygulamasını devreye sokabilecek. Fotoğraflardan özel çıkartmalar yapılmasına olanak tanıyan bu uygulama ile birlikte Instagram’ın özellikle paylaşım alanında rekabet edilemez seviyeye gelmesi bekleniyor.

Instagram’da şok özellik! Artık reels ve hikayeler… resim: 0

Kullanıcılar duyuruyu büyük mutlulukla karşılarken Apple tarafından IOS 16 sürümüne eklenen bir özellik ile de bu özelliği benzettiler. İster ekran görüntüsü ister diğer resimler konusunda çıkartma özelliğinin kullanılması son derece basit bir hale gelmiş olacak. Kullanıcılar özellikle bu özelliğe alıştıkça kullanmadan duramayacaklar.

Yorumlar
Kalan Karakter 800