Instagram'a anket özelliği geliyor! Nasıl kullanılacak?

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Instagram, sürekli olarak yeniliklerle gündemde kalmaya devam ediyor. Instagram'a şimdi de yorumlar bölümü için anket özelliği geliyor. İşte detaylar...

Güncelleme:

Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri, kendi yayın kanalı üzerinden yaptığı kısa bir duyuruyla, kullanıcıların gönderilerinin yorumlar bölümünde takipçileri için anketler açabilecekleri bir özelliği üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Bu özellik, takipçilere çeşitli sorular sorma imkanı sunacak.

Instagram'a yorumlara anket özelliği geliyor!

Örneğin, "En sevdiğiniz meyve hangisi?" veya "Hangi fotoğraf daha güzel görünüyor?" gibi soruları takipçilere yönlendirebileceksiniz. Henüz daha fazla ayrıntıya sahip değiliz, ancak tahminlere göre, bu anket özelliğiyle maksimum 4 seçenek arasından seçim yapılabilir.

Anket özelliği şu an test aşamasında ve bazı kullanıcılara sunulmuş durumda. Bu nedenle Instagram uygulamanızı güncellemeniz gerekebilir, ancak güncellemenin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak tahminlere göre, önümüzdeki haftalarda genel kullanıma sunulması muhtemel. 

Etiketler anket Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800