Instagram kullanıcıları için yapay zeka sohbet botları geliyor!

Ortaya çıkan iddialara göre, Instagram kullanıcılarını oldukça ilgi çekici yapay zeka özellikleri bekliyor. Instagram'a gelecek olan yapay zeka sohbet botları, farklı kişiliklerle kullanıcılara hitap edebilecek.

Güncelleme:

Son dönemde birçok önemli teknoloji şirketi, yapay zekayı kendi platformlarına entegre ediyor. Meta'nın da bu konuda adım atacağına dair iddialar bulunuyor. Ortaya çıkan son haberlere göre, Meta, Instagram için oldukça ilginç özelliklere sahip bir sohbet botu getirebilir.

Sohbet robotu 30 farklı kişilikle hizmet verecek

İddialara göre, bu yapay zeka sohbet botları, farklı kişiliklerle kullanıcılara hitap edecek. Botlar, eski ABD Başkanı gibi konuşabilir ya da bir sörfçü gibi tavsiyelerde bulunabilir.

Instagram kullanıcıları için yapay zeka sohbet botları geliyor! resim: 0

Alessandro Paluzzi tarafından sızdırılan bilgilere göre, bu sohbet botu 30 farklı kişilikle kullanıcılara hizmet verecek ve soruları cevaplayabilecek. Ayrıca, mesajlar dahi oluşturma yeteneğine sahip olacağı belirtiliyor.

Şu an için Meta tarafından bu özellik hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, kullanıcılar bu yeni yapay zeka sohbet botları sayesinde oldukça farklı ve etkileyici bir deneyim yaşayabilirler. Instagram ve Facebook platformlarındaki yapay zeka gelişmeleri, sosyal medya deneyimini daha da zenginleştirecek gibi görünüyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800