Honor'dan 160 Megapiksel periskop kameralı telefon! İşte özellikleri...

Yakın bir zamanda pazara sunulması planlanan Honor Magic 6 serisinin en üst modeli olan Magic 6 Pro, 160 Megapiksel periskop kamera ile gelecek. Peki Magic 6 Pro özellikleri ne olacak?

Güncelleme:

Honor'un yeni Magic 6 serisinin, önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve her geçen gün seriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Bugün ortaya atılan iddialara göre, Honor Magic 6 serisinin en üst modeli, etkileyici bir 160 Megapiksel periskop kamera ile donatılacak.

Honor hayranları, markanın bir sonraki adımı olan Honor Magic 6 serisini büyük bir heyecanla bekliyor. Serinin gelecek yıl piyasaya sürülmesi beklenirken, son raporlar, kamera özelliklerinde dikkate değer bir değişiklik olacağını gösteriyor.

160 megapiksel zoom kamerası

Raporlara göre, Honor Magic 6 serisinin en üst seviye modeli olan Magic 6 Pro, 160 Megapiksel periskop zoom kamerasıyla öne çıkacak. Aynı zamanda Magic 6'nın diğer önemli özelliği, ana kamera sensörü olarak OmniVision'ın OV50K'sidir.

Bu sensörü diğerlerinden ayıran önemli bir özellik, gelişmiş görüntüleme yetenekleri sunan LOFIC teknolojisinin piyasaya sürülmesidir. Sensör, kendisiyle birlikte gelen 1/1.3 inçlik boyutuyla ayrıntılı ve yüksek kaliteli görüntüleri yakalama konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Magic 6, 6 Pro ve 6 Ultimate modellerinin yer alacağı seride, modeller Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Ayrıca, 6 Pro modeliyle ilgili farklı iddialar da bulunuyor. Magic 6 Pro'nun, ToF sensörü dahil olmak üzere üç kameralı yuvarlak kamera modülünü koruyacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Etiketler Honor
Yorumlar
Kalan Karakter 800