Her yıl yeni telefon almak yerine Apple hissesi alsaydınız bakın neler oluyordu? Kazanmanın sırrı!

Gün geçmiyor ki araştırma şirketleri yeni bir veri ile gelmesinler. Bu sefer ki veri ise bir gerçeği insanın yüzüne vurur cinsten. Eğer sizde her yeni çıkan telefonu alan kişiler arasındaysanız bu haberimizden sonra bunu bir daha düşüneceksiniz. İşte detaylar…

Güncelleme:

Dünyanın en popüler telefon markalarından bir tanesi olan Apple, ilk çıktığı günden bugüne kadar yatırımcılarına pek çok kazanç sağlamış durumda. 2007 yılından günümüze kadar uzanan bir serüveni insanlara yaşatan şirket, yatırımcılarını da mutlu etmiş gibi görünüyor.

Her yıl yeni telefon almak yerine Apple hissesi alsaydınız bakın neler oluyordu? Kazanmanın sırrı! resim: 0

Apple, her yıl neredeyse yeni bir telefon modeli piyasaya sürüyor. Üstelik piyasaya sürdükten sonra da eskilerinin bazılarını kullanılamaz hale getiriyor. İşte bu noktada siz yeni bir telefon yerine Apple hissesi alsaydınız kazancınız ne olurdu sorunun cevabı da ortaya çıkmış durumda.

Yeni bir Apple hissesi almak ne kadar kazandırdı?

Twitter (X) platformunda dolaşan bir gönderi son zamanlarda oldukça ilgi görüyor. Eğer ki sizler de yeni bir Apple telefonu yerine aynı fiyatta Apple hissesi alsaydınız ne kadar kazanırdınız? İşte hesabı…

2007 yılından bu yana her yıl Apple tarafından çıkartılan yeni bir model için 17.000 dolar para öderdiniz. Ancak bunun yerine hisse satın alsaydınız 367.000.000 dolar paranız olurdu.

Elbette bu duruma karşı çıkanlarda var. Ancak 2007 yılında 20.000 dolar değerinde bir Apple hissesi satın alsaydınız o zaman bu en iyi ihtimalle 1.500.000 dolar paranızın olacağını söylüyorlar. Zenginin parası züğürdün çenesini yorar hesabı eğer ki o zaman bu kadar parayı hisseye verseydiniz belki sizde şuan trilyoner olabilirdiniz.

Etiketler Borsa Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800