Her yıl yeni bir iPhone'a ihtiyaç var mı? 30 yıl sonra iPhone nasıl olacak? Apple CEO'su yanıtladı

Apple CEO'su Tim Cook, "Her yıl yeni bir iPhone'a gerçekten ihtiyacımız var mı?" sorusunu yanıtladı. Cook, ayrıca 30 yıl sonra iPhone'ların nasıl görüneceğini de anlattı.

Güncelleme:

Apple CEO'su Tim Cook, şirketin yılda bir kez yeni bir iPhone modeli sunmasının motivasyonunu açıkladı. Cook, bu stratejinin, her yıl telefonlarını güncellemek isteyen kullanıcıların taleplerini ve beklentilerini karşılamak için gerekli olduğunu ifade etti.

Brut. Dergisi ile yaptığı röportajda, Apple'ın eski iPhone'ları müşterilerden alıp yenileriyle değiştirme politikası ve ileride iPhone'ların nasıl evrileceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Her yıl yeni bir iPhone'a ihtiyaç var mı? 30 yıl sonra iPhone nasıl olacak? Apple CEO'su yanıtladı resim: 0

Her yıl yeni bir iPhone'a ihtiyaç var mı? 

"Her yıl yeni bir iPhone'a gerçekten ihtiyacımız var mı?" sorusuna yanıt olarak Cook, her yıl yeni iPhone modelleri sunmanın, bu değişikliği isteyenler için olumlu bir seçenek olduğunu belirtti.

Cook, "İnsanlara telefonlarını bize getirip değiştirme imkanı sunuyoruz." dedi ve şunları ekledi: "Eğer telefon hala çalışıyorsa, onu yeniden satıyoruz. Çalışmıyorsa, parçalarına ayırıp yeni bir iPhone üretmek için gerekli malzemeleri temin etmek için çaba gösteriyoruz."

iPhone'lar 30 sene sonra nasıl olacak? 

Apple CEO'su Tim Cook, sunucunun "Sizce iPhone, 20-30 sene sonra nasıl görünecek? Yenilikler ve teknoloji gezegeni kurtarabilecek mi?" sorusuna da yanıt verdi. iPhone'ların 30 yıl sonra karbon nötr olacağını ve mevcut halinden çok daha gelişmiş bir seviyede olacağını belirtti. Cook, "Bu konuda tüm detayları paylaşmak istemem. Ancak çevre açısından bakıldığında karbon nötr olacağını söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Etiketler Tim Cook iPhone
Yorumlar
Kalan Karakter 800