Google ve Reddit'ten yeni anlaşma!

Reddit ve Google arasında büyük bir ticari anlaşma yapıldığı öğrenildi. İşte anlaşmayla ilgili detaylar...

Gelen bilgilere göre, Reddit ve Google arasında önemli bir anlaşma gerçekleşti. Bu anlaşma kapsamında, Reddit, içeriklerini yapay zeka modellemesi için Google'a lisanslayacak.

Ortaya çıkan bilgilere göre, yıllık olarak yaklaşık 60 milyon dolar değerindeki bu anlaşma, Reddit'in içerik ticarileştirmeye yönelik attığı ilk adım olarak dikkat çekiyor.  Şirket, elindeki maddi kaynakları en etkili şekilde kullanarak piyasa değerini maksimize etmeyi hedefliyor.

Google ve Reddit'ten yeni anlaşma!  resim: 0

 Önümüzdeki dönemde yapılması beklenen bu tür anlaşmaların, yapay zeka teknolojilerinin ilerlemesine önemli katkılar sağlayacağı düşünülüyor.

Reddit'in içerik satışında başarılı olması durumunda, bu stratejinin diğer internet siteleri tarafından da benimsenerek ek gelir elde etme yöntemi olarak benimsenmesi öngörülüyor. Reddit, 2021'de tam 10 milyar dolar değerleme ile değerlendirilmiş ve kısa bir süre içinde halka açılma başvurusu yapması bekleniyor. Şirket, başlangıçta %10'luk bir hissesini satmayı planlarken, içerik satışına daha fazla odaklanması bekleniyor.

Etiketler Google reddit
Yorumlar
Kalan Karakter 800