Elon Musk Chatgpt’ye rakip oluyor! İşte ilk yansıyanlar

Chatgpt ile birlikte benzer özellikler sergileyen “Grok” nihayet görücüye çıktı. Geliştirme sürecinde fikir atası olarak Elon Musk’ı örnek alan Grok, Chatgpt’ye rakip olmaya hazırlanıyor.

Güncelleme:

Chatgpt ile birlikte benzer özellikler sergileyen “Grok” nihayet görücüye çıktı. Geliştirme sürecinde fikir atası olarak Elon Musk’ı örnek alan Grok, Chatgpt’ye rakip olmaya hazırlanıyor. Yapay zeka anlamındaki bu gelişim ile birlikte artık Elon Musk’ta yapay zeka yarışına katılabilir.

Yapay zeka gün geçtikçe daha çok hayatımızın içerisine giriyor. Kimi zaman bir insanın hayatını değiştirirken kimi zamanda çok zaman alacak olan şeyleri kısa sürede yapabiliyor. Görsel ve işitsel olarak pek çok yenilik sağlayan bu araçlar aslında oldukça yeni özelliklere sahip. Bu nedenle yarışta ara açılmadan önce herkes bir şekilde bu yarışa girmek istiyor. Buna Elon Musk’ta dahil.

Elon Musk’ın Chatgpt’si “Grok” geliyor

Elon Musk, yapay zeka alanına yaptığı yatırımları gün geçtikçe artırıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile xAI ilk ürünü olan Grok için tanıtımda yapılmış oldu. Böylece insanlar yapay zekadan ilk görüntüleri görmeye başardı. Grok’un en büyük başarısı ise X üzerinden gerçek zamanlı verilere erişebiliyor olması. Chatgpt için 2022 yılının verilerinin kullanıldığı düşünüldüğünde şuan bu özellik gerçekten son derece harika durmuyor mu?

Chatgpt gibi bir arayüze sahip olan Grok verdiği cevaplarda da biraz espritüel gibi duruyor. Çünkü kokain tarifi sorulduğunda sizlere kendini havaya uçurmamaya dikkat et gibi tavsiyeler vermeyi de ihmal etmiyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800