Ekranı olmayan akıllı telefon! Al Pin'in fiyatı ve özellikleri belli oldu

Humane, giyilebilir teknoloji alanındaki son ürünü AI Pin'i tanıtmak için hazırlıklarını sürdürüyor. İşte fiyatı ve özellikleri...

Güncelleme:

 Resmi lansmanı 16 Kasım Perşembe günü yapılacak olan AI Pin, hemen hemen tüm ayrıntılarıyla kamuoyuna sunulmuş durumda. The Verge'in haberine göre, Humane, T-Mobile'ın ağı üzerinde çalışan, Microsoft ve OpenAI'nin yapay zeka modellerine erişim sağlayan ve aylık 24 dolar abonelik ücreti gerektiren giyilebilir bir akıllı telefon sunacak.

Cumhuriyet'in haberine göre, AI Pin, giysilere veya diğer yüzeylere manyetik olarak takılabilen kare şeklinde bir cihaz. Ancak bu klips, sadece bir mıknatıs değil; aynı zamanda telefonun bataryasını içinde barındırır. Bu sayede cihazın pilini gün boyunca sürekli olarak değiştirerek kullanabilirsiniz. Qualcomm Snapdragon işlemcisi sayesinde güçlendirilen AI Pin, bir kamera, derinlik ve hareket sensörleri ile çevreyi izleme yeteneğine sahiptir. Dahili hoparlör ve Bluetooth sistemi de bulunur, böylece kullanıcılar Bluetooth kulaklık bağlayabilirler.

Ses tabanlı bir cihaz olmanın yanı sıra, yeşil lazer projektörü ile bilgi yansıtabilme özelliğine de sahip. Ayrıca dokunmatik bir yüzeye sahip olduğundan, nesneleri kameraya yönlendirebilir ve istenilen yere ekran yansıtabilirsiniz. Cihaz, özel olarak geliştirilen Cosmos işletim sistemi ile çalışıyor.

AI Pin fiyatı ne kadar?

Humane, cihazın fiyatını 699 dolar (mevcut kurla 19.923 TL) olarak belirlediğini açıkladı.
 

Etiketler telefon
Yorumlar
Kalan Karakter 800