Dünyanın en hızlı kamerası olacak: İşte Sony A9 III özellikleri!

Sony, A9 III modeli ile dünyanın en hızlı kamerası olacak. İşte Sony'nin hızlı kamerası A9 III özellikleri...

Sony, son birkaç yıldır üst düzey kameralarıyla pazarı etkileyici bir şekilde sallıyor. Bu kameralardan biri de A9 modeli. Şirket, en son A9 III modeliyle dikkatleri üzerine çekti. Ortaya çıkan söylentiler, kameranın önemli detaylarını gözler önüne seriyor.

Haberlere göre, A9 III, profesyonel spor ve vahşi yaşam fotoğrafçılığı için en üstün performansı sunacak. Ayrıca, modelin seri çekim özelliği, en yeni yapay zeka destekli nesne algılamalı otomatik odaklama özelliğini içerecek.

Dünyanın en hızlı kamerası olacak: İşte Sony A9 III özellikleri!  resim: 0

Bu modele dair diğer özellikler arasında, maksimum 26 fps seri çekim hızına sahip olan, otomatik pozlama, otomatik odaklama ve elektronik deklanşör kullanan yeni 44 Megapiksel tam çerçeve yığın sensör yer alıyor. 44 Megapiksel'lik bu sensör, A9 II'deki 24 Megapiksel'lik sensörün çözünürlüğüne kıyasla büyük bir sıçrama temsil ediyor.

Dünyanın en hızlı kamerası olacak

Ayrıca, A9 III'ün 8K/60p ve 4K 120p video özelliğine sahip olmasıyla video performansının büyük bir yükseltme alacağı görünüyor. Eğer bu özelliklere dair söylentiler doğruysa, A9 III, daha uygun bir fiyatla A1'e oldukça benzeyecek gibi. Tüm bu özellikler, A9 III'ün dünyanın en hızlı kamerası olacağını gösteriyor.

İlk olarak, Sony A9 III'ün kasım ayının başlarında veya ortalarında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Fiyat konusunda ise, A9 II'den daha pahalı olmayacağı iddiaları bulunuyor. A9 II, başlangıçta 4.500 dolar / 4.800 dolar / 6.999 dolar seçenekleriyle satışa sunulmuştu. A9 III'ün ise 5.000 dolarlık bir fiyat etiketiyle başlayacağı söyleniyor.

Etiketler Sony kamera
Yorumlar
Kalan Karakter 800