Bluesky oturum açmadan gönderileri görmenin önündeki engeli kaldırıyor

Twitter kurucusu Jack Dorsey'nin yeni girişimi Bluesky platforma erişimdeki engelleri kaldırmaya devam ediyor.

Güncelleme:

Twitter kurucusu Jack Dorsey'nin yeni girişimi Bluesky platforma erişimdeki engelleri kaldırmaya devam ediyor. Bluesky, Twitter'ın eski CEO'su tarafından kurulmuş ve Twitter'ın yozlaşmasından rahatsız olan kullanıcılara umut olmuştu. Ancak platforma geçmek isteyenler için bir engel haline gelen davet sistemi ve oturum açmadan gönderileri görememe sorunu, yapılan güncelleme ile ortadan kalkıyor.

Bluesky oturum açmadan gönderileri görmenin önündeki engeli kaldırıyor resim: 0

Bluesky kullanıcıları, oturum açmadan paylaşılan gönderilere erişebilecekler ve spesifik bir paylaşımı görmek için üye olma ekranıyla karşılaşmayacaklar. Bu yenilik, özellikle platforma yeni katılan kullanıcılar için daha kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Bluesky'den gizlilik odaklı yenilik oturum açmadan gönderileri görmenin yolu açılıyor

Elon Musk'ın Twitter'ı devralmasının ardından dikkat çeken Bluesky kullanıcıların yaşadığı oturum açma zorunluluğunu ortadan kaldıran bir güncelleme ile geliyor. Artık Bluesky kullanıcıları paylaşılan içerikleri görebilmek için oturum açma zorunluluğu olmadan bağlantılara erişebilecekler.

Bu yeniliğin yanı sıra, kullanıcılar uygulama içindeki ayarlarda hesaba giriş yapmamış kişilerin kendi hesaplarını ve paylaşımlarını görmelerini engelleyen gizlilik seçeneğini aktif edebilecekler. Bluesky, kullanıcıların daha özgür ve güvenli bir şekilde platformu keşfetmelerine olanak tanıyan bir adım atmış durumda.

Etiketler Sosyal Medya
Yorumlar
Kalan Karakter 800