Apple yeni iPadleri ile gündemde! İşte yeni ipadler

iPhone model telefonların tanıtılmasının ardından Apple durmuyor. Şimdi de gözler tanıtılacak olan yeni iPadlarde.

Güncelleme:

Teknoloji devi Apple’ı durdurabilene aşk olsun. Henüz Eylül ayında tanıttığı iPhone 15 modelleri ile adından söz ettiren şirket, bu seferde iPadleri tanıtmaya hazırlanıyor. Üç yeni model ile karşımıza gelecek olan şirket, her anlamda bunu fazlası ile insanlara tanıtmanın hesaplarını yapıyor. Özellikle iPad seri modelleri ile karşımıza çıkan firmanın yeni tanıtacağı modeller şu şekilde:

iPad mini 7

Yeni ipad mini 7, ufukta gözüken ilk modeller olarak karşımıza çıkıyor. 2024 yılında bu modelin tanıtılması bekleniyor. Ancak hızı konusunda çalışmaların devam ettiği biliniyor.

iPad 11

iPad 11 oldukça iddialı geliyor. Zira kod adı dahi bilinen cihazın yakın zamanda yepyeni özellikler ile piyasaya çıkması bekleniyor. Diğer eski modellerin ise güncelleme almaya devam edeceği biliniyor.

iPad Air 6

iPad Air 6 ile birlikte karşımıza çıkıyor. 12.9 inç ekrana sahip olması beklenen Air 6 modeli daha iyi özelliklere sahip olarak eski sürümlerden ayrılacak.

iPad Pro

11 ve 13 inç 2 farklı boyutta gelme ihtimali bulunan iPad Pro için geri sayıma başlandı bile. 2024’ün ilk çeyreğinde karşımıza çıkması beklenen iPad Pro’ya ilginin fazla olması bekleniyor.

Etiketler ipad iPhone Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800