Android logosu değişti! İşte yenilenen logo...

Google, Android işletim sistemi için sürekli olarak yeniliklere odaklanıyor.. Son olarak, Android 14'ün kararlı sürümünün çıkmasını beklerken, Google, Android logosunu yeniden tasarladı ve işletim sisteminde bazı görsel değişiklikler yaptı. İşte bu yeniliklerin detayları...

Güncelleme:

 Popüler Android işletim sistemi, sürekli olarak kendini yenilemeye devam ediyor. Özellikle Android 14'ün çıkışına yaklaşırken, bu yenilikler daha da hız kazanıyor gibi görünüyor. Bugün Google, Android için yenilenmiş bir logo tanıttı.

Google'ın bugün duyurduğu yeni marka tasarımı, kullanıcıların dikkatini çekecek bir dizi yenilik sunuyor. Özellikle Android kelimesindeki "A" harfinin büyük harfle yazıldığını gözlemliyoruz. Ayrıca harfler daha yuvarlak bir tasarımla sunulmuş.

Android logosu değişti! İşte yenilenen logo... resim: 0

Yazı stilinde değişiklik

Başlangıçta bu değişiklikler Android logosunda büyük bir değişiklik gibi görünmeyebilir. Ancak Android işletim sistemi, tarihinden beri baş harf olarak küçük "a" kullanıyordu. Bu nedenle baş harfin büyük harfe dönüşmesi önemli bir değişiklik olarak kabul edilebilir. Ayrıca yeni yazı stili daha kıvrımlı bir tasarıma sahip.

Android logosu değişti! İşte yenilenen logo... resim: 1

Google, bu yazı tipi değişikliği ile ilgili olarak, "Android cihazları ve insanların zaten tanıdığı Google uygulamaları arasındaki ilişkiyi daha iyi ifade etmek" amacıyla Google logosunu yansıttığını belirtti.

Ayrıca Android robotunda da bazı değişiklikler olduğunu görmekteyiz. Android markasının sembolü olan robot figürü daha çok boyutlu ve karakteristik bir tasarıma sahip. Google, bu değişiklikle ilgili olarak, Android robotunu güncellediklerini ve gerçek dünyayla daha uyumlu hale getirdiklerini açıkladı.

Etiketler Android
Yorumlar
Kalan Karakter 800