Akıllı saat kullanıcılarına WhatsApp müjdesi!

Son Android beta sürümüyle, WhatsApp'ın "Wear OS" işletim sistemli akıllı saatlere geliyor. Android akıllı saat kullanıcıları kısa bir süre sonra, Whatsapp kullanabilecekler.

Güncelleme:

Whatsapp yaptığı güncellemelerle gündeme gelmeye devam ederken, "2.23.10.10" kodlu Android beta sürümüyle, WhatsApp'ın "Wear OS" işletim sistemli akıllı saatlere geleceği de ortaya çıktı.

İddialara göre, WhatsApp'ın akıllı saat versiyonunu kullanabilmek için, akıllı telefon ile akıllı saatin birbirine bağlanması yeterli değil. Kullanıcılar, önce akıllı saat uygulamasını indirip cihazlarını etkinleştirecekler. Daha sonra kullanıcı sekiz haneli kodu akıllı saatleri üzerinden girerek WhatsApp’ı kullanabilecekler.

Akıllı saat kullanıcılarına WhatsApp müjdesi!  resim: 0

WhatsApp’ın uçtan uca şifreleme özelliği akıllı saat sürümünde de geçerli olacak. Ayrıca WhatsApp hesabının bağlandığı tüm cihazlarda hesap senkron edilecek. Video ve ses oynatma gibi özelliklerin ilerleyen zamanlarda akıllı saatlere de gelmesi bekleniyor. Wear OS destekli WhatsApp, şu an için sadece beta sürüm kapsamında kullanıcılara ulaşıyor.

Etiketler WhatsApp Android
Yorumlar
Kalan Karakter 800