Yeni salgın mı başlıyor? Çin’den açıklama üstüne açıklama geliyor!

Çin, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan salgın ile ilgili açıklama üstüne açıklama yapıyor. Halkın özellikle yeni tip bir salgın olabileceği endişesi altında olduğu Çin’de adeta panik bir ortam var.

Çin, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan salgın ile ilgili açıklama üstüne açıklama yapıyor. Halkın özellikle yeni tip bir salgın olabileceği endişesi altında olduğu Çin’de adeta panik bir ortam var. Hükümet yetkilileri konu hakkında hafifletici açıklamalar yaparken durum giderek daha da kötü ye gidiyor.

Çin Ülke Sağlık komisyonu ülke genelinde salgın hastalıkla ilgili açıklamalar yapıyor. Buna göre Çinli yetkililer, akut solunum yolu enfeksiyonlarının artması ile ilgili açıklamalar yaparken halk ise bunun yeni bir salgın olabileceğini düşünüyor. Sağlık komisyonu sözcüsü Mi Feng ise Pazar günü konu hakkında basın toplantısı düzenledi.

Çin’de panik giderek artıyor!

Çin Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi ile Pekin Çocuk Hastanesi tarafından yapılan açıklamada da benzer hastalıkların arttığını ancak şu ana kadar elde edilen bulguların hep bilinen hastalıklarla ilgili olduğunu söyledi. Özellikle bu hastalığın son dönemde çocukları çok fazla etkilediğini belirten yetkililer, endişelenecek bir şeyin olmadığının altını çizdi. Ancak halk buna rağmen artan hastalıklardan dolayı endişeli.

Etiketler Çin salgın
Yorumlar
Kalan Karakter 800