Uzun ömür noktası ile daha sağlıklı yaşam sürün!

Dünya özellikle son zamanlarda Çinlilerin mucize yöntemini konuşuyor. Bir Japon efsanesine göre ayaktaki bir noktaya 2 dakika boyunca baskı yaparsanız eğer o zaman büyük bir mucizeye tanık olacaksınız. İşte detaylar…

Güncelleme:

Ayaklarınızdaki bir noktaya 2 dakika boyunca bastırarak çoğu hastalıktan korunabileceğinizi biliyor musunuz? “Uzun ömür noktası” veya “yüz hastalığın noktası” olarak karşımıza çıkan bu yere 2 dakika bastırın ve mucizeye hemen şahit olun. Çinlilerin vazgeçemediği bu yöntem sayesinde hastalıklardan kurtulmak çok kolay.

Özellikle ayaktaki belirli noktanın uyarılması ile birlikte uzmanların da kabul ettiği bir nokta bulunuyor. İşte bunlar:

  • Kramp
  • Baş ağrısı
  • Stres
  • Yüksek tansiyon

Gibi farklı rahatsızlıklara çözüm olan bu nokta depresyona dahi iyi gelmesi ile gündemde.

Çoğu rahatsızlıkları başlamadan bitiriyor

Doğru bir şekilde yapılan basınç ve masaj sonrasında insanlarda belli başlı noktalara oldukça iyi gelen “uzun ömür noktası” aşağıdaki hastalıklara da iyi geliyor.

  • Karaciğer hastalıkları
  • Sindirim sorunları
  • Göz problemleri

Uzun ömür noktası ile daha sağlıklı yaşam sürün! resim: 0

Bunun gibi farklı rahatsızlıklara da iyi geldiği için Çinliler ve Japonlar tarafından uzun ömürlülük alameti olarak kabul görüyor. Zu San Li tarafından babasından gelen bir miras olarak nitelenen bu durum yenilenme ve iyileşme noktası olarak kabul görüyor. Üstelik sadece ayak tabanında değil aynı zamanda vücudun farklı noktalarında da bu tür yerler mevcut. Sadece sinirlerin yoğun geçtiği yerleri bulmak bu anlamda yeterli. Noktaya yapılan baskılar enerji akışı sağlamanın yanında vücudun yenilenmesini de sağlıyor.

Etiketler Sağlık
Yorumlar
Kalan Karakter 800