Bu yöntem burun tıkanıklığını anında geçiriyor! Kışın artık rahat edeceksiniz!

Kış aylarının gelmesi ile birlikte pek çok kişide burun tıkanıklığı, soğuk algınlığı, grip ve alerjiler gibi birbirinden farklı sorunlar görülmeye başlandı.

Güncelleme:

Kış aylarının gelmesi ile birlikte pek çok kişide burun tıkanıklığı, soğuk algınlığı, grip ve alerjiler gibi birbirinden farklı sorunlar görülmeye başlandı. Uzmanlarda bu konularda sizleri uyarmaya devam ediyor. Özellikle havadaki güneşe aldanmadan kalın giyinmenin vakti çoktan geldi. Özellikle kış aylarında yaşanan burun tıkanıklığını ise doğal yollarla halledebilirsiniz. İşte uzmanından tavsiyeler…

Burun tıkanıklığını doğal yollarla gidermek ve kısa sürede burnunuzu açarak rahatça nefes alabilmek için yapmanız gerekenler çok basit. Buhar inhalasyonu sayesinde bunu hemen sizler de başarabilirsiniz. Bir tencereye kaynattığınız suyu bir kaba alın. Ardından başınıza bir havlu alın ve buharı solumaya başlayın. Burun tıkanıklığının hafiflediğini kısa sürede göreceksiniz.

Burun tıkanıklığı nasıl geçer?

Burun tıkanıklığınız varsa eğer tuzlu suda farklı bir çözüm. Bir tane burun spreyi veya damlalık kullanarak tuzlu su hazırlayın. Bunu burun deliklerinize püskürtürseniz eğer doğal yollarla kısa sürede burnunuzun açıldığını göreceksiniz. Bunun yanında oturduğunuz odayı nemlendiriciler kullanarak nemlendirirseniz yine burun deliklerinizi açmış olursunuz. Aynı zamanda sıcak su ve çaylarla sürekli olarak kendinizi desteklemeli ve boğazının kuru kalmamasını sağlamalısınız. Bu yollar sayesinde kısa sürede burun tıkanıklığının icabına bakabilirsiniz.

Etiketler kış Sağlık
Yorumlar
Kalan Karakter 800