Yerli Toyota C-HR Hybrid satışta! Fiyatı ne kadar?

Toyota, Türkiye'de C-HR'in yeni Hibrit modelini tanıttı. Premium tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve sürüş dinamikleriyle öne çıkan bu araç, Türkiye'deki fabrikasında üretilen ilk Şarj Edilebilir Hibrit (PHEV) otomobil unvanını aldı. Peki fiyatı ne kadar?

Yeni Toyota C-HR Hybrid, keskin hatlarıyla dikkat çeken bir tasarıma sahip. Parabola farlar, siyah tavan seçeneği ve çift renk opsiyonu, spor bir hava katıyor. Aynı zamanda daha geniş ve hacimli bir iç mekan sunuyor.

İç mekan, sürücüyü kapsayan 12,3 inçlik dijital gösterge ve dokunmatik ekranla donatılmış. Gelişmiş sürüş destek sistemleri, konforu ve güvenliği ön plana çıkarıyor. Perdesiz cam tavan, JBL ses sistemi ve deri koltuklar ise üst versiyonlarda sunuluyor.

19 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar ve arka bölümdeki şerit tasarımlı LED stop lambaları gibi tasarım detayları öne çıkıyor. Araç, 37 mm genişleyen gövdesiyle daha geniş bir iç mekan sunarken, bagaj hacmi 11 litre artışla 388 litreye ulaşıyor.

Yerli Toyota C-HR Hybrid satışta! Fiyatı ne kadar? resim: 0

Yeni C-HR, 1.8 litrelik Toyota hibrit sistemiyle güçlendirilmiş. 140 HP güce sahip bu sistem, aracın 0-100 km/s hızlanmasını 9.9 saniyede tamamlıyor. Düşük tüketim değeri ve düşük CO2 emisyonuyla dikkat çeken araç, WLTP ölçümlerine göre 4.8 lt/100 km'lik bir değer sunuyor.

Güvenlik açısından Toyota Safety Sense 3, Park Asistanı ve sürüş destek sistemleriyle donatılan araç, kaza riskini azaltmayı ve sürüş keyfini artırmayı amaçlıyor.

Yeni C-HR, Türkiye'de özel lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. 1.8 litrelik hibrit motora sahip ikinci nesil Toyota C-HR, 1 milyon 550 bin TL'den başlayan bir lansman etiketine sahip.

Toyota C-HR Hybrid fiyatları

Model-Tavsiye Edilen Liste Fiyatı - Lansman Fiyatı

  • Passion- 1 milyon 800 bin TL - 1 milyon 550 bin TL
  • Passion X-Sport - 1 milyon 980 bin TL - 1 milyon 730 bin TL
  • Passion X-Style - 2 milyon 80 bin TL - 1 milyon 830 bin TL
Etiketler Toyota
Yorumlar
Kalan Karakter 800