Yeni Nissan Juke tanıtıldı! İşte yenilenen tasarımın detayları...

Nissan'ın kompakt SUV modeli olan Nissan Juke yenilendi. Nissan, iç ve dış tasarımda önemli değişikliklere giderek, Juke'un tamamen yenilenen tasarımını sergiledi.

Güncelleme:

Japon otomobil üreticisi Nissan, SUV segmentindeki modeli Juke'u bugün tanıttı ve aracın 2024 versiyonu, iç mekanında tamamen yeni bir görünüme kavuştu. Şirket, dış tarafta da bazı heyecan verici yenilikler sunarak aracın önemli bir evrim geçirdi.

Öncelikle aracın ön tasarımına odaklandığımızda, bir önceki serinin temel yapılarının korunduğunu gözlemliyoruz. Nissan, panjur ve farlarda ufak değişikliklere gitmiş, aynı zamanda tamponun alt kısmında daha yumuşak çizgiler kullanmış. Yan ve arka taraflarda büyük değişiklikler olmasa da, Juke'un ilk modelinde kullanılan sarı renk seçeneğinin geri dönmesi, şirketin geçmişe dönük öğeleri değerlendirdiğini gösteriyor.

Yeni Nissan Juke tanıtıldı! İşte yenilenen tasarımın detayları... resim: 0

Dış tasarıma sadece hafif dokunuşlar ekleyen Nissan, 2024 Juke'un iç mekanını tamamen baştan yaratmış. Koltuk tasarımını tamamen güncelleyen firma, aracın dış rengini koltuk dikişlerine entegre etmiş. Nissan, aracın multimedya sistemini tamamen güncellemiş ve sürücüye doğru bakan 12,3 inç büyüklüğündeki bilgi-eğlence ekranını orta panelde konumlandırmış. Bu ekran, kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay desteği sunarken, alt kısımda bulunan USB-A ve USB-C çıkışları ile entegre edilebiliyor. Ayrıca, bu bölmede bir kablosuz şarj ünitesi de bulunuyor.

Yeni Nissan Juke tanıtıldı! İşte yenilenen tasarımın detayları... resim: 1

Orta konsoldaki tuşların ve klima menfezlerinin tasarımını tamamen değiştiren Nissan, klima kontrol ünitesini de güncellemiş. 2024 Juke modelinde daha fazla piano black trim kullanan firma, vites kolunun ve altındaki ünitenin tasarımında sadık kalmış. Bardaklık ve start-stop tuşlarının yer aldığı panel ise karbon ve piano black kaplamalar ile güncellenmiş. Koltukların arka kısmında metal ve piano black plastikleri kullanan 2024 Nissan Juke, spor bir görünüme sahip. Son olarak, çerçevesiz dikiz aynası da dikkat çeken detaylardan biri olarak eklenmiş.
 
 
 

Etiketler Nissan
Yorumlar
Kalan Karakter 800