Yeni nesil elektrikli Mazda EZ-6 geliyor!

Elektrikli Mazda EZ-6 geliyor! İşte özellikleri...

Güncelleme:

Son bilgiler, yakında tanıtılacak olan yeni nesil elektrikli Mazda EZ-6'nın, 2025 yılında resmi olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda merakla beklenen aracın tamamen elektrikli olması dikkat çekiyor.

Aracın ilk etapta yalnızca Çin pazarında satılacak olması, ülkenin özel ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirildiğini gösteriyor. Mazda EZ-6, tasarım açısından Mazda-6 modelini andırırken, Changan altyapısını baz alıyor. Sportif ve şık çizgileriyle gençlere hitap etmeyi hedefliyor. Yeni nesil LED farlar ve keskin kaput tasarımı, araca modern bir hava katıyor. Çift renkli çelik jantlar ve premium segmente ait gizli kapı kolları, aracın lüks bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Yeni nesil elektrikli Mazda EZ-6 geliyor! resim: 0

Yeni nesil logo ve krom detaylar, Mazda EZ-6'yı Çin'deki elektrikli araç sınıfında önemli bir oyuncu haline getirebilir. Motor detayları henüz kesinlik kazanmamış olsa da, aracın bir tür menzil arttırıcı sistemle geleceği öngörülüyor. Bu sayede, tek bir şarjla uzun bir menzil elde edilebilecek. Bu gelişmenin, kullanıcılar için büyük fayda sağlamasını umuyoruz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800